Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

PRESSMEDDELANDE

Knowit utses till AWS “Partner of the Year 2023” i Norden

ICKE REGULATORISKA

Amazon Web Services (AWS) delar varje år ut utmärkelser till partners som spelar en nyckelroll i att hjälpa kunder driva innovation och bygga lösningar på AWS molnplattform. I år tilldelar AWS, för tredje året i rad, Knowit priset som Partner of the Year i Norden.

Amazon Web Services, Inc. (AWS) meddelade idag vinnarna av Nordic AWS Partner Award 2023 under det årliga evenemanget, AWS re:Invent, i Las Vegas. Motiveringen till utmärkelsen är att Knowit visat betydande framgångar i att påskynda den digitala transformation en för kunder i Norden.

"Vi är mycket glada och hedrade över att få Partner of the Year-priset i Norden för tredje året i rad - ett hat trick som vi är väldigt stolta över! En stor eloge till vårt team vars hårda arbete och kreativitet har gjort detta möjligt - ni är de verkliga hjältarna", säger Sami Lehtinen, AWS Business Alliance Lead, Knowit.

AWS Partner Awards delas ut till partners vars affärsmodeller har omfamnat specialisering, innovation och samarbete under det senaste året. Knowit fortsätter att stödja företag och offentliga organisationer i att modernisera infrastruktur och utnyttja moderna molnteknologier för att öka produktivitet, effektivitet, nya affärsmodeller och för att förbättra kundupplevelsen.

DeLaval, en världsledande leverantör av mjölkningsutrustning och lösningar för mjölkproducenter, har samarbetat med Knowit för att bygga en unik lösning där kor är anslutna till molnet genom Internet of Things (IoT). Målet är att hjälpa mjölkproducenter att övervaka kornas välbefinnande i realtid.

"Knowit är en viktig partner för DeLaval när det gäller att utveckla avancerade system med fokus på digitala lösningar, med hög kompetens och engagemang för att skapa världsledande system och tjänster för DeLavals kunder", säger Lars Bergmann, DeLaval Digital Services EVP.

Tidigare i år lanserade Knowit en rapport och guide för analys av dataskydd i AWS molnmiljö för att tillhandahålla kunskap om att bygga molnlösningar som uppfyller kraven i den högt reglerade nordiska miljön.