Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Knowit är nu Google Cloud Premier Partner

Knowit har visat stor kompetens och framgång när det gäller att distribuera Google Cloud-produkter och -lösningar till våra kunder i Norden. Nu är vi glada att kunna berätta att vi har erkänts som Google Cloud Premier Partner.

Att uppnå Premier Partner-nivå med Google Cloud är ett steg på vägen i vårt arbete med att vägleda företag och organisationer under hela deras molnresa. Med över 50 Google Cloud Professional-certifierade molnarkitekter och datatekniker vet vi hur du får Google Cloud att fungera bäst för dig och ditt företag. 

Det stärkta partnerskapet med Google Cloud innebär att vi nu har tillgång till en rad partnerresurser, utbildningar och nya produktplaner. Med hjälp av detta kan vi möjliggöra innovation för våra kunder och tillhandahålla expertis inom de senaste teknikstandarderna. Genom ett fortsatt nära samarbete med Google Cloud kan vi stödja företag och organisationer på deras resa mot att bli molnredo. 

Som strategisk partner till alla de ledande molntjänsterna på marknaden kan vi stärka våra kunders konkurrensfördelar genom att hjälpa dem att välja den plattform och de tjänster som bäst passar deras behov och strategi. 

Vi hjälper dig att låsa upp och utnyttja den fulla potentialen i ekosystemet av tjänster på flera molnplattformar. Baserat på dina affärsbehov kan vårt team vägleda dig i valet av plattform och tjänster som bäst passar företagets strategi och ger hållbara affärsfördelar. Våra lösningar täcker hela molnresan, från affärstransformation via migreringar och molnbaserade DevOps-team till drift av molnbaserade program som hanteras 24/7.