Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

QUALITY ASSURANCE

Testutvecklare

MALMÖ

Hos oss på Knowit får du möjlighet att skratta, prova nya idéer, växa som person och dela din kunskap både internt och med våra kunder.

Dela jobbet

Vill du vara en del av ett modigt och transparent team som med ett nordiskt tankesätt levererar innovativa lösningar till våra kunder? Knowit Quality Services i Malmö växlar nu upp och behöver utöka teamet med fler testutvecklare - välkommen till en naturlig miljö att ständigt utvecklas och växa inom!

Vad kommer du att göra?

Vi söker dig som vill ha en nyckelroll i utvecklingen av våra kunders projekt och digitala produkter. I rollen som testutvecklare kommer du att vara länken mellan slutanvändare och utvecklingsteam där ditt fokus ligger på att effektivt kvalitetssäkra leveranser. Du kommer att samarbeta nära både interna och externa intressenter för att förstå kundens behov och driva projektet/uppdraget framåt. Med din förmåga att identifiera problem i ett tidigt skede och återkoppla dessa i utvecklingscykeln bidrar du med en hög kvalitet och verifierar att leveransen blir optimal.

Du kommer att arbeta i varierande projekt och uppdrag för våra kunder – både inhouse och on-site i kundens miljö. På Knowit Quality Services kommer du att ha stöd av ca 50 kollegor och deras kunskap inom hela kedjan från kravhantering, automationsutveckling och test. Hos oss får du växa och utvecklas i en flexibel organisation som värderar gemenskap, kick-offs och kompetensutveckling högt. Vår vision är att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Vi erbjuder en mängd olika typer av projekt och ett brett spektrum av kunder och branscher inom Norden.

Vem är du?

Vi tror att du antingen redan har din bakgrund inom testautomation eller att du idag jobbar som utvecklare men naturligt dras till de kvalitetssäkrande momenten i utvecklingscykeln och ständigt fascineras över effektivisering genom testautomation samt ramverken för detta. Du har flera års erfarenhet av IT-branschen och har därmed skapat dig en stor förståelse kring digitala utvecklingsprocesser och produktutveckling.

Som den kommunikativa problemlösare du är har du en förmåga att både se helheten, ha kvalitetsfokus och arbeta med de små detaljerna. För att trivas i rollen tror vi att du är en målfokuserad person som drivs av att ta dig an problem - både tekniska och relationella - på ett både strukturerat och opretentiöst sätt. Du är bra på att fånga upp behov och lyssna aktivt samt att fatta komplexa beslut som driver på framåt.

Exempel på kunskaper och erfarenheter som vi tror är nyttiga för rollen:

  • kunna koda i något av de vanligaste språken Python, Java, C#, JavaScript
  • ha erfarenhet av automationsramverk som Playwright, Selenium, Robot Framework, Appium, Cypress
  • van att arbeta i GitHub, Bitbucket, TFS/Azure DevOps
  • insikter från cloud-miljöer (Azure, AWS, GCP)

Hos våra framtida medarbetare letar vi efter engagemang och stor nyfikenhet för digital utveckling på bredden i vår ständigt växlande samtid. Du, precis som vi, tycker det är viktigt att ha roligt tillsammans på jobbet, samtidigt som vi har ett gemensamt fokus på att leverera bästa möjliga resultat till våra kunder i Öresundsregionen. Då våra kunder pratar både engelska och svenska behöver du behärska båda språken i tal och skrift.

Om oss

Med start i vår vision att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle har vi på Knowit under många år tillsammans med våra kunder skapat framtidens lösningar utifrån våra strategiska och kreativa teknikkunskaper. Helt enkelt lösningar som underlättar vardagen för både verksamheter och individer.

Choose courage: Vi tror på att modiga beslut och handlingar är grundläggande för att skapa framtidens digitala lösningar och driva positiv förändring.

Trust in transparency: Vi värdesätter ärlighet och öppenhet som nyckelkomponenter för framgångsrika samarbeten och långsiktiga relationer.

What’s in it for we? Vi reflekterar kontinuerligt över hur våra insatser gynnar inte bara oss själva, utan även våra kunder, våra team och samhället som helhet, för att skapa meningsfulla resultat.

Ansökan

Känner du igen dig? Skicka då in CV samt gärna en kort beskrivning av dig själv (båda på svenska) direkt i vårt rekryteringssystem. Observera att vi inte hanterar någon ansökan som inkommer via direktmail.

Vi använder analyser i rekryteringsprocessen och har en kompetensbaserad urvalsprocess för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat.

Kontaktpersoner

För allmänna frågor om Knowit och tjänsten kontakta Jonny Magnusson, People & Culture Knowit Syd på jonny.magnusson@knowit.se 

Liknande jobb