Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Systemutvecklare Java

SUNDSVALL

UMEÅ

Söker du ett flexibelt och utmanande jobb med en varierande arbetsmiljö? Då är Knowit platsen för dig! Läs vidare för att upptäcka spännande möjligheter.

Dela jobbet

Varför inte utmana dig själv inför 2024? Skicka in en ansökan till Knowit och få möjligheten till att jobba med fantastiska kollegor och den senaste tekniken!

Som konsult hos Knowit får du möjligheten att arbeta i olika typer av privata och offentliga företag och organisationer. Som systemutvecklare har möjligheten att påverka utvecklingen av system och kundrelationer. Tillsammans skapar vi en individuell utvecklingsplan, hittar uppdrag som matchar dina intressen och leder till din fortsatta karriärsutveckling.

Vi använder en hybridlösning där du huvudsakligen arbetar från våra kontor i Sundsvall och Umeå, eller hos någon av våra lokala kunder. Möjlighet finns också att arbeta hemifrån.

Vi söker dig med några års erfarenhet av systemutveckling inom Java. Du är positiv, nyfiken på ny teknik och trivs med att samarbeta med likasinnade. Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning, alternativt yrkeshögskola med komplement av flertalet års erfarenhet. Du är flytande i svenska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder en trygg arbetsplats med stöttande kollegor, där du får möjlighet att utvecklas på bästa sätt. Du har stora möjligheter att arbeta med välkända kunder inom alla branscher, privat eller offentlig sektor. Jämställdhet är viktigt för oss, och vi arbetar aktivt för en bra mix i våra leveranser.

Utöver förmåner och schyssta villkor, vittnar våra anställda om att det bästa med att arbeta på Knowit är kollegorna och företagskulturen Vi gillar att hitta på olika aktiviteter tillsammans utanför arbetstid och prova på- aktiviteter såsom fågelskådning, brödbak eller friskvårdsrelaterade såsom padel, vandring eller innebandy. 

Ansök redan idag! Skriv några rader om dig själv, dina erfarenheter, vad du tycker är roligt och vad du vill utvecklas inom hos oss på Knowit. 

Har du frågor om Knowit eller rollen är du varmt välkommen att kontakta Olise Östmark, ansvarig rekryterare: Olise.ostmark@knowit.se

– vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb