Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Senior Utvecklare till Knowit FLX

MALMÖ

Är du sugen på en konsultroll utöver det vanliga? Då kan Knowit FLX vara nästa steg i din karriär!

Dela jobbet

Knowit FLX har ett upplägg som bygger på stor flexibilitet för konsulterna att forma sina arbetsvillkor efter egna önskemål och behov. Som medarbetare väljer du själv din lön, pensionsavsättning, semesterdagar, uppdrag, kompetensutveckling och mycket annat. Modellen i kombination med medarbetarnas entreprenörskap, förmågor och erfarenheter är det unika med FLX.

Vi erbjuder en arbetsplats där du har frihet att själv styra över din tid, ersättning och utveckling utefter vad du själv prioriterar. När det gäller kompetens- och karriärutveckling har vi inga begränsningar, även det bestämmer du själv. Dina kollegor är andra seniora konsulter och din chef blir vår VD Valle eller vice VD Aleksi som naturligtvis hjälper till med införsäljning av nya uppdrag.

Vem är du?
Vi söker dig som är senior Utvecklare, Lösningsarkitekt, Tech Lead eller annan senior konsult. Som person är du självgående med bred erfarenhet från olika tekniker och roller. Du har ett starkt självledarskap och gillar ansvar och möjlighet att påverka.

Ansökan
Välkommen med din ansökan eller hör av dig till oss för att få veta mer;
Rekryterare Eleonora Cronholm eleonora.cronholm@knowit.se 0737-587858
VD Valle Masalkovski valle.masalkovski@knowit.se 0733-245757 eller 
Vice VD Aleksi Pohjolainen aleksi.pohjolainen@knowit.se 076-6714334

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Liknande jobb