Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Lösningsarkitekt

MALMÖ

Dela jobbet

Vi letar efter en nyfiken lösningsarkitekt med lång erfarenhet och som vill ha en central roll i en större in-house-leverans. Om du har ett intresse för att skapa innovativa lösningar och samtidigt har erfarenheten av att jonglera med de komplexa inslagen i storskaliga system - då är det här jobbet för dig!

Om oss:
Vi är ett konsultbolag som tror på att skapa banbrytande tekniska lösningar för våra kunder. På Knowit Core är vi ungefär 100 personer i en härlig blandning av utvecklare, arkitekter, projektledare och designers. Här hittar du civilingenjörerna från LTH, systemutvecklare och självlärda kodfantaster samt de som i vuxen ålder läste på yrkeshögskola. Hos oss finns det plats för alla - huvudsaken är att du, precis som dina kollegor, vill, kan och gillar att lösa problem genom kod.

Här möts du av vår engagerade VD Helene som tror på att en kultur byggs på gemenskap, trygghet och engagemang. Din närmsta ledare hittar du i Per, Hördur, Fay, Andreas, Karl-Johan eller Christofer. Vi tror inte på alldeles för stora team, utan vill att du som medarbetare ska känna dig sedd och hörd. Vår arbetsmiljö präglas av en härlig blandning av professionalism och en avslappnad atmosfär. Vi tror på att uppmuntra nyfikenhet och samarbete för att driva innovation framåt.

Checkar vi av din önskelista?

 • Avsatt tid och budget för individuell utveckling
 • Möjlighet att vara del av kompetensforum månadsvis tillsammans med dina kollegor
 • Gemensamma fredagsluncher
 • Kollegor som delar ditt intresse för teknik och utveckling
 • En trygg arbetsplats med kollektivavtal
 • Engagerande (och roliga) chefer
 • En flexibel arbetsmiljö
 • Ett av Malmös (förmodligen) finaste kontor på Stortorget
 • Kick-off, after works, familjedagar, träningspass, kulturevents m.m.

 Om dig:
Som lösningsarkitekt arbetar du mot flera olika produkt-team inom samma leverans. Där kommer du att sätta och vidareutveckla arkitekturen för en av våra största kunder och vara en viktig del av framgången i leveransen. Du kommer jobba nära våra utvecklare och team-lead's men också testare och UX-designers.

Du har erfarenhet av att arbeta med Azure och att du har en gedigen förståelse för att utveckla och optimera storskaliga system. Vår stack är Azure .Net Core, C# och Node/Typescript/React.

Vi tror på ett produkt-drivet sätt att arbeta där autonomi och egna initiativ uppmuntras. Teamen har lång erfarenhet av tillämpningsområdet och har en hög teknisk nivå. Teamen är på plats i våra lokaler i centrala Malmö 2-3 dagar i veckan och du kommer även arbeta nära ett litet team i Helsingborg.

Checkar du av vår önskelista?

 • Gedigen erfarenhet som lösningsarkitekt
 • Erfarenhet av att arbeta med Azure’s molntjänster, arkitektur och best practices.
 • Tidigare arbetat med stora och komplexa system
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Erfarenhet av utveckling, gärna front- och backend
 • Erfarenhet av säkerhet och governance i storskaliga moln-miljöer är meriterande, likaså att du tidigare varit i konsultbranschen


Vi värdesätter engagemang, nyfikenhet och samarbetsvilja. Hos oss är det viktigt att du inte bara är tekniskt intresserad, utan även att du trivs i teamet och vill vara en del av en positiv och energifylld arbetsmiljö.

Ansökan
Vi använder analyser i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och ha ett kompetensbaserat urval. Vi arbetar med löpande urval, så varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Elin Zahlander (rekryterare) elin.zahlander@knowit.se eller 073 656 35 75.

Just nu är det semestertider i rekryteringsteamet, vilket innebär att det kan dröja lite längre än vanligt innan du får återkoppling på din ansökan. Givetvis går det jättebra att skicka in din ansökan ändå, vi gör vårt bästa för att du ska få svar så snart som möjligt. Glad sommar!

Liknande jobb