Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

EMBEDDED SOFTWARE ENGINEERING

Embedded-testare inom automotive

LUND

MALMÖ

Dela jobbet

Har du en bakgrund inom utveckling och test inom embedded? Känner du att det är dags att kika över staketet och se om grannens gräs verkligen är grönare? Kliar det lite i fingrarna när vi nämner att vi jobbar med kunder inom automotive-branschen? Välkommen hem till Knowit Connectivity!

Vad du kommer att få göra
Du kommer att få möjligheten att jobba nära andra kollegor och testledare för att tillsammans utveckla tester inom embeddedområdet. Du kommer att granska och analysera krav, utveckla, implementera och testa kod. Här får du möjligheten att jobba i en hårdvarunära miljö med fokus på embedded och IoT.

Rollen innebär många olika delar (vilket såklart är en av anledningarna till att vi tror att du kommer få utvecklas och utmanas), men i korta drag innebär rollen att:

  • Skriva script för att automatisera testplaner
  • Identifiera buggar och dokumentera förebyggande åtgärder
  • Gå igenom systemloggar och felsöka/samla in information


Vem vi letar efter
Vi letar efter dig som har erfarenhet av och vill fortsätta jobba med embedded- och mjukvarutestning inom automotiveindustrin. För att trivas i rollen tror vi att du har en stark analytisk förmåga och drivs av ett problemlösande tankesätt. Vi tror att du, precis som vi, trivs med att jobba nära dina kollegor och tillsammans komma på nya lösningar på gamla problem.

Utöver detta ser vi gärna att du har:

  • Kandidatexamen inom systemvetenskap eller annan motsvarande ingenjörsutbildning
  • Några års erfarenhet inom embedded-utveckling och embedded-testning
  • Erfarenhet av C/C++ och Python
  • Erfarenhet av att jobba i Linuxmiljö
  • Vana av att jobba i GIT, JIRA & Jenkins
  • Vana av att jobba agilt
  • Om du har testcertifieringen ISTQB ser vi det som väldigt meriterande


Då våra kunder och medarbetare pratar både svenska och engelska, letar vi efter dig som behärskar båda språken i tal och skrift.

Om oss
Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Hos oss jobbar du för att göra skillnad och för att utveckla både vår egen verksamhet och våra kunders. Här finns stora möjligheter att utvecklas, både genom innovativa projekt och genom vår personliga kompetensutvecklingsmodell.

Knowit Connectivity är aktivt verksamma i spännande teknikområden så som självkörande bilar/ADAS, infotainment system, elektriska bilar och i 5G-utveckling inom telecom. På Connectivity är vi experter på produktutveckling inom embedded.

Ansökan
Vi använder analyser i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och ha ett kompetensbaserat urval. Vi arbetar med löpande urval, så varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta Elin Zahlander (rekryterare) 073 656 35 75.

Just nu är det semestertider i rekryteringsteamet, vilket innebär att det kan dröja lite längre än vanligt innan du får återkoppling på din ansökan. Givetvis går det jättebra att skicka in din ansökan ändå, vi gör vårt bästa för att du ska få svar så snart som möjligt. Glad sommar!

Liknande jobb