Makers of a sustainable future

Vi stöttar kunder i den digitala transformationen, förenklar människors vardag och skapar säkra och innovativa lösningar för en hållbar framtid.

Mer om oss

Knowit på Techarenan Summit 2021

12 november arrangerades 2021-års Techarenan Summit där Knowits koncernchef Per Wallentin deltog i samtalet kopplat till Framtidens kompetensförsörjning. Knowits Head of Sustainability, Ingemar Jansson diskuterade Vägen till att nå klimatmålen. Missade du panelsamtalen kan du se dem här.

""

Nu står det klart – tillsammans blir vi ett nordiskt powerhouse

Från och med första juli 2021 är Knowit och Cybercom ett och samma bolag. Vi är glada över att hälsa våra nya kollegor välkomna till Knowit. Tillsammans skapar vi nu ett nordiskt powerhouse för framtidens digitala lösningar med ett stort fokus på hållbarhet.

Knowit by Heart – ett samtal om jämställda börsbolag

Tre börsbolags-vd:ar med den gemensamma nämnaren att de alla vunnit Allbrightpriset som börsens mest jämställda bolag. Lyssna till Gunilla Osswald, vd BioArctic, Rasmus Nerman, vd Humana och Per Wallentin, koncernchef Knowit, som i ett samtal delar med sig av erfarenheter och tankar kring hur ökad jämställdhet har påverkat såväl företagskultur som konkret kundnytta.

Flicka med äpple

Fokus på e-hälsa

Hur tar vi tillvara på de digitala möjligheterna för att ge en jämlik, hållbar och säker vård och omsorg för alla? Tillsammans med våra kunder levererar vi digitala lösningar inom hälso- och sjukvården. 

Leaf in close up

Fokus på datadriven verksamhet

Hur kan din verksamhet nyttja möjligheterna med att arbeta datadrivet? Tillsammans med våra kunder utvecklar vi datadrivna lösningar inom alla olika branscher. 

Till toppen