Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

E-HANDELS- & WEBBYRÅ

Pure Public – kostnadseffektiva webbplatser och intranät

Vår webblösning Pure Public är framtagen så vi kan hjälpa kunder utveckla webblösningar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt. Funktionerna är noga beprövade och testade av våra specialister – vilket gör att den är mycket enkel för redaktören att arbeta i, samtidigt som besökaren kommer uppleva webbplatsen som användarvänlig.

""
""
""

Hög kvalitet med genomarbetad och testad funktionalitet

När vi utvecklar lösningar med Pure Public så säkerställer vi att du får den höga kvalitet med väl genomarbetad och testad funktionalitet som du behöver. Det är enkel för redaktören att arbeta i lösningen som kommer med färdig dokumentation och självklart är den responsiv och anpassad enligt WCAG 2.1 AA.

Kom igång direkt

Väljer du Pure Public för din webbplats kan du så snart lösningen är på plats, direkt påbörja arbetet med att skapa och lägga in innehåll i CMS:et eftersom lösningen kommer med inbyggda och färdiga sidmallar och block – helt klara att användas.

Några av de fördelar som finns med plattformen:

  • Stabil bas samtidigt som det är enkelt att bygga vidare och utveckla webbplatsen/intranätet
  • Kortar ett implementations projekt
  • WCAG 2.1 AA
  • Samma kodbas för intranät och externwebb – men med unika sidmallar
  • Möjligt att dela block och smarta funktioner mellan intranät och webb

Vem behöver Pure Public? 

Ont om tid och tight budget – men för den sakens skull givetvis inte tumma på den höga kvalitet ni kravställer på en externwebb eller intranät? Då kan Pure Public vara rätt lösning för ditt företag. Kontakta oss för mer information!

Urban Nyblom

Business Director

Knowit Experience Stockholm