Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

WEBB & E-HANDEL

Ecommerce Axxelerator – kostnadseffektiva e-handelslösningar

Med Ecommerce Axxelerator kan vi snabbt och kostnadseffektivt ta fram den e-handel som du vill ha. E-handelslösningen är optimerad för hög prestanda och att ladda snabbt, har en genomarbetad och testad funktionalitet samt kommer med färdig dokumentation, testkriterier och förbyggda integrationer. Dessutom finns flera färdiga betallösningar att välja mellan och support för omni-kanalnärvaro.

Ecommerce Axxelerator

Vill du ha en kostnadseffektiv e-handel?

När du har ont om tid, en begränsad budget och inte tid för alla detaljbeslut – samtidigt som du vill ha en hög kvalitet för grundkonfiguration, kod och integrationer är vår e-handelslösning Axxelerator rätta alternativet för dig.

Hög prestanda och kvalitet

Lösningen är optimerad för hög prestanda och att ladda snabbt, vilket är avgörande för konverteringen. De första 5 sekunderna när sidan laddas är de mest avgörande för en e-handelssidas konverteringsgrad. För varje sekund, mellan 0-5 sekunder, sjunker konverteringsgraden i genomsnitt med cirka 4,42%.

Axxelerator har hög kvalitet med genomarbetad och testad funktionalitet. Du får en e-handel med färdig med dokumentation, testkriterier och förbyggda integrationer – och den är optimerad för bästa möjliga SEO.

Snabbt på plats med färdiga sidmallar

Axxelerator sajter är snabbt på plats eftersom de kommer med produktvisning och kategorisidor samt flera färdiga sidmallar och block för presentation av innehåll. Du har även flera färdiga betallösningar att välja mellan och support för omni-kanalnärvaro.

Är du intresserad av Axxelerator?

Slå gärna en signal eller kontakta mig via formuläret så berättar jag mer om lösningen och visar en demo.

Urban Nyblom

Business Director

Knowit Experience Stockholm