Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Välkommen till Knowit, Marketing Clinic!

Med spetskompetens inom strategi- varumärke- och affärsutveckling är det med stor glädje vi idag kan välkomna våra nya kollegor från finska strategibyrån Marketing Clinic till Knowit.

Idag är vi extra glada över att kunna välkomna cirka 60 nya kollegor till Knowit när det nu står klart att Marketing Clinic blir en del av Knowit. Tillsammans med våra nya kollegor blir vi ännu starkare inom management consulting på framför allt den finska marknaden – samtidigt som vi breddar oss inom tillväxt- och affärsutvecklingsstrategier.

Våra nya kollegor kommer främst ingå i affärsområde Knowit Insight med tjänster inom management consulting, men vi kommer även se nya medarbetare inom affärsområde Knowit Experience – där vi kommer bredda kompetensen ytterligare inom varumärke, kundupplevelse och marknadsstrategi.

– Vi är glada över att få hälsa nya kollegor från Marketing Clinic välkomna till oss på Knowit. Genom att kombinera Marketing Clinics starka marknadsposition och erbjudande inom strategier för affärsutveckling och lönsamhet, med Knowits breda kompetens inom digital transformation och förändringsledning blir vi en starkare partner till både befintliga och nya kunder. På den finska marknaden blir vårt erbjudande unikt för starka varumärken med tillväxt på agendan, där vi nu kan stötta på hela resan från strategi till implementering av nya affärsmodeller, säger Carin Strindmark, affärsområdeschef Knowit Insight.

– Marketing Clinic och Knowit kompletterar varandra väl och tillsammans kan vi bli en ännu starkare partner för våra kunder. Jag är övertygad om att samgåendet kommer öppna fina möjligheter för våra medarbetare att utvecklas när vi nu blir en del av Knowit, som är på en spännande tillväxtresa, säger Kati Nurminen, CEO Marketing Clinic.

– Vi ser fram emot att redan under sommaren kunna påbörja vårt nära samarbete med alla nya kollegor, och under hösten kommer Marketing Clinic successivt bli en del av Knowit, avslutar Kati.

Christina Johansson

Head of Communications