Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Knowit säkrar ny AWS beteckning för Windows Server Delivery

Knowit uppnår Amazon EC2 nivå för Microsoft Windows Service Delivery, vilket understryker vårt teams djupa expertis i att migrera och implementera Windows-applikationer på Amazon Web Services (AWS).

Amazon EC2 erbjuder en säker och högpresterande miljö för att distribuera arbetsbelastningar baserade på Windows. Som utvald partner för Amazon EC2 för Windows Service Delivery är Knowit en av få partners i Norden som innehar utmärkelsen och är unikt positionerade för att hjälpa organisationer att maximera fördelarna med AWS-tjänster.

Amazon EC2 för Windows-erkännandet validerar vår förmåga att hjälpa kunder med migration och modernisering av deras Windows-baserade lösningar på AWS. För att vinna utmärkelsen krävdes att vårt team genomgick teknisk validering för att demonstrera teknisk skicklighet samt kunna uppvisa ett framgångsrikt kundcase i att leverera Windows EC2-instanser inom AWS-ekosystemet. Utmärkelsen omfattar vårt teams djupa kunskap i att skapa skalbara, högpresterande och innovativa lösningar skräddarsydda för Windows-applikationer på AWS.

I kombination med vår tidigare status som AWS-partner, inklusive Premier Tier Consulting Partner, Migration Partner och Well-Architected Review Partner, framhäver den nya utmärkelsen vårt åtagande att designa och implementera pålitliga och säkra molnlösningar för våra kunder. Genom denna utmärkelse fortsätter Knowit att stärka sin position som en pålitlig molnpartner i Norden, som hjälper kunder att utnyttja fördelarna med molnet.