Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Knowit högt rankade inom karriärutveckling för medarbetare

Vi är stolta och glada över att finnas på listan Linkedin Top Companies Sverige. De lyfter Knowit som en av de arbetsplatser i Sverige som ger medarbetarna bäst möjlighet att utveckla sin karriär. Baserat på data från Linkedin mäter de sju huvudområden som leder till karriärutveckling hos företag som är registrerade på plattformen.

Den 6e april publicerade Linkedin för första gången den svenska versionen av Top Companies. På listan återfinns de 25 arbetsplatser som baserat på Linkedins statistik har bäst förutsättningar för att ge medarbetarna en god karriärutveckling. Vi på Knowit är glada att finnas med på listan och arbetar aktivt med att skapa förutsättningar för fortsatt utveckling. Vi behöver medarbetare som väljer att arbeta och stanna inom Knowit för att möjliggöra en hållbar samhällsutveckling med hjälp av digitala lösningar.

För att ta fram listan använder Linkedin data från sin plattform för att rangordna företag baserat på sju huvudområden som har visat sig leda till karriärutveckling: utvecklingsmöjlighet, kompetensutveckling, företagsstabilitet, möjligheter utanför företaget, samhörighet med företaget, könsfördelning och utbildningsbakgrund.

Glad start på april säger vi på Knowit!

Christina Johansson

Head of Communications