Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

PRESSMEDDELANDE

Knowit har utvecklat ny teknisk plattform för 1177.se

ICKE REGULATORISKA

Knowit har på uppdrag av Inera utvecklat en ny teknisk plattform för 1177 Vårdguidens webbplats 1177.se. Webbplatsen riktar sig till alla invånare i Sverige och ställer därför höga krav på tillgänglighet och användbarhet.

Den nya webbplatsen har före lanseringen testats både utifrån teknisk tillgänglighet men också genom användartester med personer som har olika funktionsvariationer. En viktig komponent i projektet har också varit att skapa en plattform som ger förutsättningar att förfina och utveckla webbplatsen kontinuerligt.

– Vi är oerhört stolta över att framgångsrikt ha utvecklat en helt ny teknisk plattform för en av Sveriges mest besökta webbplatser. Komplexiteten i projektet har varit stor med samtliga landsting involverade och vi är stolta över förtroendet att få vara del av att bygga en mötesplats som är till nytta för så otroligt många människor dagligen. Denna typ av projekt ligger också nära Knowits vision om ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation, säger Sebastian Vidovic, Kundansvarig för projektet på Knowit Experience.

Knowit Experience är en av Nordens största digitalbyråer med ca 600 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Affärsområdet Experience befinner sig i skärningspunkten mellan människa och teknik och arbetar varje dag med att utveckla lösningar och förstärka interaktionen mellan våra kunder, och kunders kunder.

Christina Johansson

Head of Communications