Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Knowit etablerar erbjudande inom Microsoft 365 Copilot

Knowit skalar upp och etablerar ny verksamhet inom området Microsoft 365 Copilot. Det är ett spännande och banbrytande initiativ som genomgripande kommer att förändra hur användare interagerar med teknik och bidra till förbättrad produktivitet, kreativitet och problemlösning.

Dave Donohue, Knowit.

Dave Donohue, erbjudandeansvarig, Knowit.

Microsoft 365 Copilot är mer än bara en AI-assistent. Det är en digital följeslagare utformad för att stärka individer och organisationer. Genom att nyttja kraften i generativ AI, integreras Copilot sömlöst i det dagliga arbetsflödet och ger intelligent assistans för olika Microsoft-produkter och tjänster. Oavsett om användaren skriver e-postmeddelanden, analyserar data eller samarbetar i dokument finns Copilot för att göra alla uppgifter enklare.

Ansvarig för den nya satsningen blir Dave Donohue som kommer med expertis inom Microsoft 365, Azure, domändrivna och molnbaserade applikationer. Dave var tidigare anställd på Microsoft och har med sig lång erfarenhet inom området. Satsningen riktar sig både mot privata småföretag och större verksamheter samt offentlig sektor. 

– Microsoft 365 Copilot representerar ett paradigmskifte i hur vi interagerar med teknik. Det handlar inte bara om att svara på frågor. Det handlar om att lösa verkliga utmaningar och jag ser fram emot att arbeta vidare mot målet att ge användare en AI assistent som förstår sammanhang, respekterar integritet och levererar resultat, säger Dave Donohue, ansvarig för Knowits satsning inom Microsoft 365 Copilot området. 

Kort om Microsoft 365 Copilot

Microsoft 365 applikationer som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams och Loop fungerar tillsammans med Microsoft 365 Copilot för att stödja användare när de arbetar i de olika programmen.

Med Microsoft 365 Copilot är det möjligt att skapa utkast av innehåll, föreslå olika alternativa sätt att uttrycka något som skrivits, föreslå och infoga bilder, skapa PowerPoint-presentationer från Word-dokument och många andra användbara saker.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss!

Christina Johansson

Head of Communications