En stilren och skandinavisk historia

Målet för SWIMS e-handel är inte bara att sälja produkter, utan även att stärka varumärket. De har därför valt att berätta historien om SWIMS designfilosofi och delat med sig av inspirerande redaktionellt innehåll om produkterna. Vi har arbetat som rådgivare i hela processen – från design till implementerad lösning. Koncept för framtida kommunikation av varumärket SWIMS skapades under processens gång, vilket säkerställer en konsekvent varumärkesupplevelse åren framöver.

Färgrik funktionalitet i fokus

Visuellt tilltalande produkter i häftiga färgkombinationer får stor uppmärksamhet i lösningen. Det har varit ett medvetet val att lyfta fram det unika i varje produkt och dess material i stället för att låta det visuella användargränssnittet ta över allt för mycket. Subtila animationer och övergångar i kombination med ett stramt visuellt uttryck sätter produkterna i strålkastarljuset.

En titt under huven på en modern e-handelslösning

E-handelslösningen bygger på Optimizely Commerce Cloud och är fullt integrerad med kundens affärssystem. Integrationer mot exempelvis MailChimp och UPS garanterar en sömlös kundkommunikation och spårning av ordrar.

Lösningen är förberedd för språkhantering och är integrerad med Computop Payment Gateway. Tillsammans gör dessa två komponenter det möjligt för SWIMS att jobba med riktad kommunikation och skräddarsydd betalning för utvalda marknader.

Kontakta oss
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen