Från roadmap till starkare digital närvaro

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Som digital partner stöttar vi AMF Fastigheter i sin digitaliseringsresa och i roadmapen finns en mängd spännande projekt. Något som hittills resulterat i bland annat:

  • AMF Fastigheters nya företagswebbplats
  • En gemensam webbplattform för handelsplatser
  • Sociala media-strategi, -innehåll och webbplats för Urban Escape
  • Webbplats för nya retailkonceptet The Lobby
AMF Fastigheters handelsplatser

Fem handelsplatser, en webbplattform

Ett av våra första uppdrag för AMF Fastigheter var att ta fram en gemensam webbplattform för handelsplatserna Fältöversten, Ringen, Västermalmsgallerian, Mood och Gallerian. Alla webbplatser vilar på samma grund genom Episerver DXC, men med olika ”skins” beroende på varje handelsplats unika behov.

AMF Fastigheters företagswebb

Ett nytt hem för AMF Fastigheter

Hjärtat i AMF Fastigheters digitala närvaro är amffastigheter.se. Det är här du kan hitta ditt drömkontor, söka jobb, ladda ner pressbilder och läsa om vad som händer i AMF Fastigheters värld. En första version av webbplatsen lanserade i mars 2018. Ambitionen har varit att reducera antalet tredjepartsprodukter, skapa stabilare integrationer och göra vardagen lättare för redaktörer. Samma team som utvecklade webbplatsen står nu också för support och förvaltning.

Så sattes Urban Escape på sociala media-kartan

Våren 2017 invigdes Stockholms nya citykvarter Urban Escape. På Facebook och Instagram kunde över 200 000 nyfikna följa kalaset i direktsändning vilket också var startskottet på en resa i sociala medier där vi stått för både strategi och innehåll. Det har varit viktigt att visa upp kvarterets hela palett; hotell, restauranger, butiker, kontor och mötesplatser.

Ofta får vi träffa människorna bakom kvarteret – städare, hyresgäster, kockar. Allt för att locka nya besökare och potentiella hyresgäster. Och inte minst: bygga stolthet hos dem som verkar i Urban Escape. Uppdraget har innefattat allt från foto och film till 360-filmer och en webb i Wordpress där kvarteret presenteras mer ingående och där AMF Fastigheter kan samla in leads.

The Lobby – en webb för framtidens butiksupplevelse

Den växande e-handeln har förändrat spelplanen för den fysiska handeln. AMF Fastigheters svar är The Lobby – ett nytt retailkoncept mitt i Stockholms Moodkvarter. I den digitala världen lanserade vi webbplatsen för The Lobby i två steg; 

hösten 2017 som säljstöd till en B2B-målgrupp och våren 2018 som en webbplats riktad även till slutkonsument. Precis som AMF Fastigheters övriga handelsplatser vilar The Lobby på den gemensamma webbplattformen genom Episerver DXC.

Nyckeln till framgång: Mäta och optimera

Förutom koncept, interaktionsdesign, systemutveckling, förvaltning, strategier och innehållsarbete arbetar vi med att kontinuerligt mäta, analysera och optimera AMF Fastigheters digitala närvaro.

Vi ser till att webbplatserna vi byggt syns i sökmotorer, vi förändrar när något inte konverterar som det ska och vi skapar innehåll som vi vet skapar engagemang i sociala medier – och i den riktiga världen.

Kontakta oss
Urban Nyblom
Business Director, Knowit Experience Stockholm
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen