Remember kreditkort och privatlån

Bakom varumärket re:member, som erbjuder kreditkort och privatlån, står kreditutgivaren EnterCard Group AB. EnterCard, som ägs av Barclays Bank och Swedbank, är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag. Företaget grundades i Norge 1999 men ägarna har flera hundra års erfarenhet från finanssektorn. Idag finns EnterCard representerat i Norge, Sverige och Danmark och levererar betalnings- och finanslösningar till 1,7 miljoner kunder.

Remember mobiler

re:member erbjuder moderna betallösningar för en aktiv livsstil och har som mål att förenkla deras kunders vardag genom att ge dem tillgång till smarta och flexibla finansieringstjänster. För att klara det krävs moderna, snabba och tillgängliga plattformar med smarta ansökningsprocesser.

2016 uppgraderade Knowit re:members webbsidor med ny design och nya mallar. Tack vare en bra samverkan och en tydlig dialog har samarbetet resulterat i moderna, optimerade webbsidor som bidragit till ökad lönsamhet, kundlojalitet samt relevant och personlig kommunikation till såväl existerande som framtida kunder.

Vill du veta mer?
Jacob Pihl
Business director
Till toppen