Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

CYBERSECURITY & LAW

Senior IT-säkerhetsspecialist

STOCKHOLM

KARLSKRONA

GÖTEBORG

LINKÖPING

Vill du vara med och säkra upp samhällskritiskt IT-infrastruktur?

Dela jobbet

Vem är du?

Tycker du att cybersäkerhet är det roligaste som finns? Vill du som senior IT-säkerhetsspecialist precis som vi, skapa en säker digital värld där alla känner sig trygga? Vill du i din roll som senior IT-säkerhetsspecialist arbeta inom spännande branscher som energisektorn, bank & finas, eHälsa och samhällskritisk IT-infrastruktur och ha det som en naturlig del i din vardag? Vill du arbeta tillsammans med 150 likasinnade, dedikerade specialister inom området Cybersäkerhet och Juridik? Välkommen till Knowit!

Din erfarenhet?

Vi tror att du har en relevant högskoleutbildning och minst 3 års konsulterfarenhet från att jobba som IT-säkerhetsspecialist. Du och har en mycket god förståelse för hur teknik tillsammans med strategi och managementfrågor hjälper våra kunder att uppnå sina affärsmål. Du har lätt att sätta dig in i kundens verksamhet, och har arbetat med organisationer och företag av olika storlekar. Du känner dig bekväm med, och har lätt för att i dialog med kunden skapa dig en uppfattning av kundens behov, för att sedan med din erfarenhet och kunskap omvandla det till praktiska lösningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av diskussioner och rådgivning på alla nivåer inom en organisation och kan prata med såväl ledning som IT- och informationssäkerhetsexperter. Har du dessutom någon certifiering inom IT-säkerhetsområdet så som CISSP eller CISM och är väl insatt i ISO 27000 regelverket, MSB-riktlinjer och SANS- eller OWASP-metodik är det ett plus.

Vad kommer du att arbeta med?

Du kommer att arbeta med olika typer av strategiska, taktiska och operativa  säkerhetsprojekt ute hos kund som exempelvis säker utveckling, risk- och sårbarhetsanalyser, nätverkssäkerhet, nästa generations säkerhetsdesign, säker IT-arkitektur, IAM-arkitektur och mycket mycket mer, beroende på just dina specialistområden inom området. 

Som IT-säkerhetsspecialist hos oss kommer du att vara delaktig i och leda kundprojekt tillsammans med dina kollegor för att driva och utveckla våra kunders förmåga inom Cybersäkerhet. Du är en person som dina kollegor och kunder vänder sig till med frågor, och du tar en aktiv roll i att kvalitetssäkra slutresultat för att uppnå en hög kundnöjdhet.

För oss är din möjlighet att utvecklas och må bra viktigt. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en del i det. Likaså möjligheten till personlig utveckling, roliga och spännande uppdrag samt att alla bidrar till vår härliga företagskultur. Vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad samt bra pensions- och försäkringsvillkor.

Vilka är vi?

Säkerhet i AI, självkörande fordon och samhällskritisk IT-infrastruktur i kombination med den juridiska komplexitet som digitalisering medför, är en naturlig del i vår vardag. Vi är 150 dedikerade specialister inom området cybersäkerhet och juridik och vi finns på fem orter i Norden; Göteborg, Karlskrona, Linköping, Oslo och Stockholm. Nu vill vi utveckla vår affär ytterligare , och söker därför en driven IT-säkerhetsspecialist.

För oss är det viktigt att alla medarbetare utvecklas och mår bra. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en del i det. Likaså möjligheten till personlig utveckling, roliga och spännande uppdrag samt att alla bidrar till vår härliga företagskultur. Vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad samt bra pensions- och försäkringsvillkor. Förhoppningsvis gillar du sjuk humor och har någon konstig hobby - då kommer du att trivas hos oss!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Vi använder oss av löpande urval, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten hanteras av Carlos Marjasin som du kan kontakta på e-post alt. mobilnr: 076-812 01 09.

För denna tjänst kommer kapacitets- och personlighetstester genomföras på alla sökanden, samt bakgrundskontroll på slutkandidat.

Vissa av våra kunduppdrag kräver svenskt medborgarskap.

Knowit Insight är med sina nästan 500 medarbetare en av de starkare digitala managementkonsulterna i Norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder utveckla och förstärka de förmågor som krävs av framgångsrika organisationer i framtiden.

Apply for this job

Liknande jobb