Testit 2018

Konferensen växte och vi flyttade till nya konferenslokaler och ett fantastiskt läge i Malmö börshus.

Årets tema var icke-funktionella krav, "Illities", och vi fick utforska icke-funktionell testning med intressanta sessioner som innehöll allt från test av en flygplats till spännande inspelning av kvalitetssäkring i DevOps.

Testit 2017

Med två olika spår på tema "Automation och Creative Testing", erbjöd Testit 2017 något för alla. Konferensen bjöd på uppskattade sessioner med några av de bästa lokala talarna.

Keynote speaker var Katriina Valli, RPA-evangelist och Jurgen Appelo, författare och talare inom området ledarskap och kreativa organisationer.

Testit 2016

Med fantastisk respons från föregående års konferens startade vi planeringen av 2016. Testit var här för att stanna!

Årets tema var testhantering där testledare med både kort och lång erfarenhet delade med sig av nycklar till framgång och lärdomar av misslyckanden.

Testit 2015

Testit startade med en önskan att vårda den otroliga testgemenskapen i södra Sverige. Den första konferensen hölls i Media Evolution City i centrala Malmö.

Temat var säkerhet och responsen var fantastisk, bland annat från några av de största experterna inom området. Det var stort att se konferensen förverkligas tillsammans med alla deltagare!

Till toppen