testit 5 years

Inspirerande presentationer och kunskap med spets

Konferensen hålls i Malmö och dagen bjuder på presentationer, workshops och sessioner inom test med några av de bästa lokala och internationella talarna i branschen. Med tre spår och ett noggrant urval av tema, ämnen och talare strävar vi efter att erbjuda intressanta, inspirerande och pedagogiska sessioner för testare med olika specialiseringar och kunskapsnivåer.

Några sessioner har alltid ett bredare fokus, till exempel it och närliggande områden, vilket skapar utrymme även för utvecklare och projektledare att följa med och delta under konferensen.

Nätverka med kollegor inom test

Vårt mål är att göra konferensen till en givande samlingspunkt där vi inte bara lär av våra talare utan även av varandra. Det finns gott om möjlighet att mingla och ha roligt tillsammans mellan presentationer och workshops med spel, tävlingar och mycket mer.

Konferensen avslutas med en stor öppen session med underhållning men är främst ett bra tillfälle att fortsätta nätverka och dela idéer och kunskap med andra deltagare och talare.

Deltagarna styr innehåll och tema

Konferensen är helt baserad på deltagarnas feedback och vi lyssnar noggrant på synpunkter och fångar upp trender när vi sätter temat för varje konferens. Vår ambition är att varje år förbättra och förändra innehållet för att hela tiden kunna erbjuda det bästa till deltagare och talare som tar del av denna fantastiska dag och nätverk.

Visionen är att konferensen ska vara både en lärande och inspirerande plats där deltagare och presentatörer kan dela idéer och utvecklas tillsammans. Allt på bara en dag!

Kontakta oss gärna på Testit@knowit.se med synpunkter, förslag, frågor eller annat!

Testit 2019

Vi strävar efter att göra varje Testit speciellt, men särskilt i år slog vi på stort för att fira konferensens femårsjubileum. Vi hade en fantastisk uppställning med det bästa från både lokala och internationella föreläsare, fina giveaways och ett härligt mingel med snittar och bubbel.

Årets tema var passande nog framtiden och våra föreläsningar innehöll spännande ämnen om allt från testbarhet, effektivt lärande till molnsäkerhet och AI.

Till toppen