testit 5 years

Inspirerande presentationer och kunskap med spets

Konferensen hålls i Malmö och dagen bjuder på presentationer, workshops och sessioner inom test med några av de bästa lokala och internationella talarna i branschen. Med tre spår och ett noggrant urval av tema, ämnen och talare strävar vi efter att erbjuda intressanta, inspirerande och pedagogiska sessioner för testare med olika specialiseringar och kunskapsnivåer.

Några sessioner har alltid ett bredare fokus, till exempel it och närliggande områden, vilket skapar utrymme även för utvecklare och projektledare att följa med och delta under konferensen.

Nätverka med kollegor inom test

Vårt mål är att göra konferensen till en givande samlingspunkt där vi inte bara lär av våra talare utan även av varandra. Det finns gott om möjlighet att mingla och ha roligt tillsammans mellan presentationer och workshops med spel, tävlingar och mycket mer.

Konferensen avslutas med en stor öppen session med underhållning men är främst ett bra tillfälle att fortsätta nätverka och dela idéer och kunskap med andra deltagare och talare.

Deltagarna styr innehåll och tema

Konferensen är helt baserad på deltagarnas feedback och vi lyssnar noggrant på synpunkter och fångar upp trender när vi sätter temat för varje konferens. Vår ambition är att varje år förbättra och förändra innehållet för att hela tiden kunna erbjuda det bästa till deltagare och talare som tar del av denna fantastiska dag och nätverk.

Visionen är att konferensen ska vara både en lärande och inspirerande plats där deltagare och presentatörer kan dela idéer och utvecklas tillsammans. Allt på bara en dag!

Anmäl dig till Testit2022

En konferens för testare av testare! Konferensen samlar årligen olika kompetenser inom testområdet för att under en dag dela kunskap, idéer och inspiration. Tisdagen den 13 september 2022 i Malmö. 

Testit 2021

Efter att ha ställt in förra årets konferens var vi så glada över att vara tillbaka med Testit 2021. På grund av Covid sköt vi upp konferensen till november och vidtog åtgärder för att kunna genomföra den på ett säkert sätt. Trots allt lyckades vi genomföra en fantastisk konferens med det passande temat ReConnect. Vi var på mysiga Sankt Gertrud i Malmö. Dagen var fullspäckad med intressanta sessioner från lokala talare som Maria Kedemo, Jimmy Dahlqvist och Fredrik Scheja. Vi bjöd även in fantastiska Huib Schoots som höll flera sessioner. Ämnena sträckte sig från DevOps till Storytelling! Vi introducerade också en helt ny sessionstyp för Testit - En panelsession, där flera av talarna på konferensen deltog.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna på Testit@knowit.se med synpunkter, förslag, frågor eller annat!

Till toppen