ship on ocean

CIMIC3 - system för beslutsstöd

CIMIC3© är ett system som sammanställer och presenterar information som anslutna sensorer och externa enheter skickar om fartyg, flyg och andra fordon. Om information inkommer om samma objekt omhändertas denna genom en korrelerande funktion så att sammanställd information inte visar dubbletter.

I CIMIC3 finns möjlighet att anslutna externa och interna databaser som visar tidigare insamlad information om identifierade objekt, t ex i form av foton på objektet. Dessa foton kan sedan jämföras med andra externa kameror för att upptäcka tex fartyg som försöker ”gömma sig” genom att skicka ut falsk information via transponder som AIS. 

Till CIMIC3 ansluts vår kommunikationslösning InCS som är flexibelt uppbyggd för att ”översätta” information till och från andra system för interoperabilitet samt för att styra anslutna kommunikationsutrustningar.

black boxes

Bärbar eller rackmonterad dator

CIMIC3 kan installeras i en bärbar eller rackmonterad dator där vi genom våra partners kan erbjuda både ruggade och Tempest-certifierad hårdvara för en komplett och kundanpassad hårdvarulösning.

Vill du veta mer?
Mats Thorstenson
vd Knowit Dataunit
Kontakta mig
Kontakta mig

Kontakta oss
Christer Gerhardsson
COO
Kontakta mig
Kontakta mig

Till toppen