Vi är en digitalbyrå med kreativ höjd och tekniskt djup.

Knowit Experience

Lyssna på vår podd Digitalterapi

Webbutveckling

Vi utvecklar lösningar för webb och mobil med extra kärlek för riktigt bra användarupplevelser. Med lång erfarenhet och många prisbelönta projekt i ryggsäcken kan du vara säker på att få den tekniska lösningen du behöver, oavsett om den är helt ny eller baserad på din existerande lösning.

Apputveckling

Trafik kommer i de flesta fall från mobila enheter. Därför designar vi allt vi gör med mobila ytor i åtanke först. Dessutom är det ofta en bra idé att utveckla en helt separat app från sin mobila webb för att skräddarsy upplevelsen för kunderna. Vi har lång erfarenhet av mobil strategi och apputveckling inom native, React och Progressive Web Apps för både iOS och Andriod.

Analys och insikt

Analys & insikt

Utan tillförlitlig mätning går det inte att fatta datadrivna beslut. Vi har jobbat med webbanalys, UX, användartestning och digital marknadsföring riktigt länge. Med rätt verktyg hjälper vi dig få kontroll över din data – vare sig det är i Google Analytics eller i andra analysverktyg. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningar för dig så du kan fatta rätt beslut och driva verksamheten framåt.

""

E-handel

Vi vet att framtidens aktörer inom e-handel måste anpassa digitala lösningar utifrån kundens behov för en smidig, exceptionell och sömlös köpupplevelse. Med fokus på helhet, anpassning och utgångsläge, stöttar våra e-handelsspecialister och rådgivare med att ta fram e-handelslösningar som optimerar användarupplevelsen och ökar försäljningen. 

""

Digital marknadsföring & CRM

Bra beslut och träffsäker kommunikation är datadrivet. Vi hjälper dig nå din målgrupp, välja rätt kanaler och ta fram hållbara och långsiktiga strategier så du får sömlösa kundupplevelser som skapar den uppmärksamhet som du förtjänar och som ger dig ett stort värde tillbaka.

Knowit Experience Trio World

Design & varumärke

Ett starkt varumärke som skapar känslor hos människor händer inte av sig själv. Vi hjälper kunder att utveckla och positionera sitt varumärke i syfte att särskilja sig från mängden. Från insikt till idé hjälper våra varumärkesexperter, webbdesigners, UX-designers, art director och copywriters till att utveckla unik design och innehåll som lyfter ditt budskap och varumärke till skyarna.

Kundcase

Till toppen