Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

Vi samarbetar med ledande partners

Tillsammans med världsledande affärspartners och samarbetspartners tar vi fram unika och hållbara digitala lösningar som stärker våra kunders affärsnytta.

Partners och plattformar inom Cloud 

Genom den högsta nivå av partnerskap med ledande cloud-leverantörer, hjälper vi våra kunder att maximera fördelarna med molnet.


Partners inom AI & dataanalys

Nyckeln i vårt arbete och de lösningar vi tar fram är data. Genom våra partners inom dataanalys och AI kan vi leverera relevanta, träffsäkra och skräddarsydda lösningar till våra kunder. 


Partners inom e-handel, kundupplevelser och marknadsföring

Tack vare våra partners inom e-handel, kundupplevelser, digital marknadsföring och PIM, har vi kunskapen och erfarenheten i omkringliggande system, tilläggsprodukter och dess integrationer där vi hjälper till att både välja rätt, och att implementera dem. 


Partners inom CRM/ Business applications

Vi har förmånen att arbeta med de allra största partners inom CRM och Business applications och kan därför lova våra kunder att vi levererar lösningar de kan växa i och som gynnar deras affär. 


Samarbetspartners

Vi är stolta samarbetspartners till viktiga organisationer som skapar förutsättningar för ett hållbart och humant näringsliv. Tillsammans delar vi tron på att innovation och kompetensförsörjning är centrala byggstenar för framtiden.   


Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Slå en signal eller skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Christina Johansson

Head of Communications