"Vi ska bli den ledande digitala partnern i Norrland"

Publicerad 24 jan 2018

Knowit har nyligen etablerat affärsområdet Knowit Experience i Norrland, vilket har uppmärksammats av Beaconomist, som intervjuar tillträdande vd, Joakim Jormelin.

– Knowit Experience Norrland skapas för att ytterligare tydliggöra och stärka vårt digitala erbjudande i Norrland. Vi har redan idag ett team på plats med de kompetenser vi samlat från Knowit befintliga verksamhet i Norrland, men vill ytterligare komplettera vår kompetens inom Office365, UX & Design samt strategi under 2018, säger Joakim.

Knowit Experience är Nordens största digitala byrå och ett av Knowitkoncernens tre affärsområden. Idag finns ca 550 specialister på 14 orter i Norden.

– Målsättningen med etableringen i Norrland är att stärka varumärket Knowit och våra tjänster inom digitalisering och kommunikation lokalt och tydliggöra att vi tillhör Nordens största digitala byrå. Vi har sen tidigare en stabil kundbas och ett gott anseende på den norrländska marknaden. Så vi är i allra högsta grad redan igång, berättar Joakim.

Läs hela intervjun med Joakim hos Beaconomist.

Kontakta oss
Joakim Jormelin
VD Knowit Experience Norrland
Till toppen