Per Wallentin om Knowits framtidsutsikter

Publicerad 23 maj 2018 Per Wallentin, vd Knowit

Under åtta kvartal i följd har Knowits omsättning ökat. Vad är förklaringen till att det går så bra? I en tv-intervju med Dagens Industri berättar vd Per Wallentin mer om detta och andra framtidsutsikter han ser för företaget.

– Förklaringen till att det går bra för Knowit är att vi under många år jobbat långsiktigt och vi har tillsammans byggt upp en kultur och ett starkt företag. Ihop med våra kunder kan vi därför göra spännande saker. Vi har jobbat långsiktigt helt enkelt, säger Per i intervjun.

Under 2017 rekryterades nära 200 personer. Vikten av att ha en företagskultur där medarbetare tycker om sin arbetsplats och gärna rekommenderar den är faktorer som han ser är starkt bidragande till att det går så bra.

– Vi jobbar mycket med att bygga upp en kultur där medarbetare gillar att jobba hos oss och som rekommenderar oss. Vi är även aktiva på högskolor och universitet, på LinkedIn – vi finns där vi kan hitta nya medarbetare och där vi kan rekrytera. I olika typer av rankingar är vi också högt skattade som arbetsgivare, säger Per i intervjun.

Se hela tv-intervjun med Dagens Industri här

Till toppen