Per Wallentin jättenöjd med rapporten

Publicerad 23 okt 2018 Intervju med intervju med Per i DI TV Börsmorgon

"Vi ökar både vinsten, omsättningen och rekryteringstakten i det tredje kvartalet. Konjunkturen för våra tjänster är bra och vi tror att det kommer att vara det framöver också," berättar vår vd i en tv-intervju med Dagens Industri.

Attraktivt företag enligt Universum

I intervjun lyfter Per Wallentin särskilt fram rekryteringen som ökat kraftigt under tredje kvartalet trots den tuffa arbetsmarknaden som råder inom branschen.

"Våra medarbetare och potentiella medarbetare har en väldigt bra arbetsmarknad så det gäller att vi är ett bra företag för dem som jobbar hos oss. Att vi har en rimlig personalomsättning och att vi är ett attraktivt företag för dem som tänker börja arbeta oss. Vi kommer högt i Employer Branding-undersökningar som till exempel Universum vilket säger att vi är ett attraktivt företag för young professionals inom tech-sektorn. Det är vi stolta över!" säger Per Wallentin.

Hållbara affärer håller över tiden

Per kommenterar också varför hållbara affärer är viktiga för Knowit och vilken betydelse de kan få för bolaget och samhället i stort.

"Vår vision är att hjälpa till att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle utifrån det vi kan inom digitalisering och innovation. Om vi får välja, vrider vi alltid våra affärer mot kunder som också brinner för den visionen och jobbar med dessa frågor. Då får vi en bra match. Om kunden skapar en hållbar affär på längre sikt då får de också en bättre affärsmodell som håller över tiden. Det är betydligt mer långsiktiga än att bara tjäna pengar, här och nu."

Se hela intervjun

Vill du se hela tv-intervjun med Dagens Industri, besök di.se

Till toppen