Malin prisad för artikel om digitalisering av industrin

Publicerad 30 okt 2018 Malin Kullström

Vi är stolta över vår trainee Malin Kullström som kammade hem priset för bästa artikel under CINets konferens i Dublin. Artikelns ämne är högaktuellt och beskriver vad som krävs för att leda framgångsrika digitala innovationsprojekt inom tillverkningsindustrin.

Malin är nyexaminerad civilingenjör från KTH med inriktning design och produktframtagning och började som trainee på Knowit under hösten 2018.

I hård konkurrens med 42 internationella artiklar har Malin vunnit Continuous Innovation Networks (CINets) prestigefulla pris för att ha skrivit en artikel som är både akademisk och praktiskt tillämpningsbar i näringslivet.

Artikeln är ett samarbete med fyra andra skribenter och bygger på en studie som Malin gjorde tillsammans med en kurskamrat i våras när de skrev sin masteruppsats.

Vi fick en pratstund med Malin och ställde några frågor om hennes utmärkelse och varför hon valde att söka traineeprogrammet hos oss på Knowit.

Grattis Malin! Vad betyder priset för dig?

- Tack! Priset är en härlig bekräftelse på att artikeln, och studien som den grundar sig på, är något konkret som kan appliceras i företag redan idag.

Hur sammanfattar du artikeln?

- Den handlar om vad tillverkningsföretag som vill ta sig an digitalisering bör tänka på när det gäller ledning av digitala innovationsprojekt. Vi ger bland annat tips till företagsledare hur de kan stötta innovationsprojekt inom verksamheten. Vi beskriver även de framgångsfaktorer, hinder och utmaningar företag kan möta på den digitala resan.

Hur kommer det sig att du valde att söka till Knowits traineeprogram efter din masterexamen?

- Jag tyckte att traineeprogrammet var en bra start på karriären och för att få en inblick i konsultyrket. Dessutom hade jag hört mycket gott om Knowit och att det var en trivsam arbetsplats.

Till toppen