Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Knowit har uppnått den eftertraktade statusen Azure Expert Managed Services Provider

Av hundratusentals Microsoft-partners finns det bara ett hundratal Azure Expert Managed Service Provider-partners (MSP) i hela världen. Nu är Knowit en av få Azure Expert MSP-partners i Norden.

Microsofts Azure Expert MSP-program är utformat för att säkerställa att företag och organisationer får tillgång till de mest kompetenta Azure-partnerna. För att bli Azure Expert MSP måste en partner uppfylla vissa kvalifikationer och klara en noggrann tvådagarsgranskning som bevisar molnkunskaper, välfungerande processer och hög nivå på kundhantering och kundnöjdhet. 

Partnerstatusen för Azure är av stor betydelse för Knowit och validerar vår djupgående kunskap, kapacitet och erfarenhet av att skapa, distribuera och hantera optimala Azure-tjänster för våra kunder. Den visar också att vi har expertkompetens när det gäller att hantera komplexa globala molnmiljöer. 

”Azure Expert MSP är den högsta nivån av partnercertifiering från Microsoft på Azure, och partnerstatusen understryker vår position som en ledande Microsoft Azure-partner. Certifieringen är även ett bevis på vår verksamhets- och implementeringsförmåga som kontrollerats och verifierats av en extern aktör”, säger Stefan Andersson Nystedt, Nordic Microsoft Business Alliance Lead på Knowit.

Ramverket är byggt så att kunder kan lita på att partners som uppnått Azure Expert MSP-status kontinuerligt arbetar för att förbli Azure-experter. Resan slutar inte efter den första avklarade granskningen. För att behålla denna ovanliga partnerstatus måste Azure MSP:er fortsätta att uppfylla förutsättningarna och årligen genomgå en kontroll av utvecklingsframstegen. På så vis kan vi på Knowit säkerställa ständig förbättring och att vi behåller vår expertis inom de senaste teknikstandarderna för våra kunder.