Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

CYBERSECURITY & LAW

Spontanansökan Cybersäkerhet & Juridik

STOCKHOLM

KARLSKRONA

GÖTEBORG

LINKÖPING

Vill du vara med och skapa en digital värld där alla känner sig trygga!

Dela jobbet

Vem är du?

Tycker du att Cybersäkerhet & Juridik är något av det mest spännande och roligaste som finns. Vill du precis som vi skapa en säker digital värld där alla känner sig trygga. Vill du arbeta med Cybersäkerhet & Juridik med strategiska ledningsfrågor, säkerhetsskydd, dataskydd, GDPR till djup teknik inom till exempel säker systemutveckling, IAM, penetrationstester och säkerhetstester av nya plattformar och kundlösningar inom exempelvis energisektorn, bank & finans, eHälsa och samhällsviktiga myndigheter. Vill du arbeta tillsammans med 140 likasinnade, dedikerade kollegor och specialister inom området Cybersäkerhet och Juridik. Välkommen till Knowit!

Vi söker dig som är/har?

Är du varm, prestigelös, driven och självgående inom området Cybersäkerhet & Juridik. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av att arbeta självständigt och i grupp? Är du dessutom väl insatt i olika lagar och regelverk såsom ISO 27001, OWASP top 10, Dataskydd, GDPR och säkerhetsskydd, och har någon relevant certifiering inom IT- och Informationssäkerhetsområdet är det ett plus. Vi har många av Nordens mest spännande kunder, allt från blåljusmyndigheter, banker, energibolag och mindre kommunikationsbolag till vårdbolag, industribolag och tech-bolag. Att vi dessutom är ett av de mest lönsamma och snabbast växande bolagen i branschen gör livet lite lättare. Om något av ovanstående passar in på dig, då borde du höra av dig till oss. Välkommen till Knowit!

Vad erbjuder vi?

Knowit är en värderingsstyrd organisation. Hos oss blir du sedd och hörd för vem du är, och du kan påverka din arbetssituation. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en viktig del i det. Likaså möjligheten till personlig utveckling, roliga och spännande uppdrag samt bra kollegor som alla bidrar till vår härliga företagskultur. Vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad, konkurrenskraftig lön samt bra pensions- och försäkringsvillkor.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till
Carlos Marjasin som du kan kontakta på telefon 076-812 01 09 eller e-post .

För denna tjänst kommer kapacitets- och personlighetstester genomföras på alla sökanden, samt bakgrundskontroll på slutkandidat.

Vissa av våra kunduppdrag kräver svenskt medborgarskap.

Knowit Insight är med sina nästan 500 medarbetare en av de starkare digitala managementkonsulterna i Norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder utveckla och förstärka de förmågor som krävs av framgångsrika organisationer i framtiden.   

Liknande jobb