Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

JOBB

CYBERSECURITY & LAW

Senior IAM-arkitekt

STOCKHOLM

GÖTEBORG

LINKÖPING

Vill du vara med och bygga framtidens IAM-lösningar? Vill du arbeta inom spännande branscher som energisektorn, bank & finans, eHälsa och samhällskritisk IT-infrastruktur? Välkommen till Knowit!

Dela jobbet

Vem är du?

Vill du vara med och bygga framtidens IAM-lösningar? Tycker du att identiteter och behörigheter är det roligaste som finns? Vill du som senior IAM-arkitekt skapa en säker digital värld där alla känner sig trygga? Vill du i din roll som senior IAM-arkitekt arbeta inom spännande branscher som energisektorn, bank & finans, eHälsa och samhällskritisk IT-infrastruktur och ha det som en naturlig del i din vardag? Vill du arbeta i ett väletablerat IAM-team och även arbeta tillsammans med 150 likasinnade, dedikerade specialister inom området Cybersäkerhet och Juridik? Välkommen till Knowit!

Din erfarenhet?

Vi tror att du har en relevant högskoleutbildning och minst 3 års konsulterfarenhet från att jobba som IAM-arkitekt. Du har arbetat med olika IAM-verktyg och teknologier och har en djupgående kunskap om IAM-lösningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med och implementera lösningar inom olika områden som t.ex. IGA och PAM. Du är en person som har arbetat med analys och modellering av behörighetsroller samt informations- eller datamodellering. Vi söker dig som har ett driv och engagemang utöver det vanliga och gillar att ta dig an uppgifter som verkligen sätter dina kunskaper på prov. Du är en person som har förmågan att se såväl helheten som detaljer i ställda krav samt är kreativ och tänker utanför ramarna. Vi tror att du har en stark problemlösarförmåga och gillar att arbeta både självständigt och i grupp.

Du har lätt att sätta dig in i kundens verksamhet, och har arbetat med organisationer och företag av olika storlekar. Du känner dig bekväm med, och har lätt för att i dialog med kunden skapa dig en uppfattning av kundens behov, för att sedan med din erfarenhet och kunskap omvandla det till praktiska lösningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av diskussioner och rådgivning på alla nivåer inom en organisation.

Vad kommer du att arbeta med?

Som IAM-arkitekt stödjer du våra projekt genom att analysera krav och specificera lösningar som uppfyller våra kunders behov, både på kort och lång sikt. Arbetsuppgifterna innefattar funktionell och teknisk kravanalys, design av lösningsarkitektur, val av systemkomponenter, specifikation av integrationsbehov och estimering av utvecklingstid.

Som IAM-arkitekt hos oss kommer du att vara delaktig i och leda kundprojekt tillsammans med dina kollegor för att driva och utveckla våra kunders förmåga inom IAM. Du är en person som dina kollegor och kunder vänder sig till med frågor då du både besitter bred och djup kompetens men också då du är öppensinnad och älskar att dela med dig av dina erfarenheter. Du tar även en aktiv roll i att kvalitetssäkra slutresultat för att uppnå en hög kundnöjdhet.

För oss är din möjlighet att utvecklas och må bra viktigt. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en del i det. Likaså möjligheten till personlig utveckling, roliga och spännande uppdrag samt att alla bidrar till vår härliga företagskultur. Knowit är stolt över att vara en arbetsplats som främjar mångfald, jämlikhet, och inkludering. Vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad samt bra pensions- och försäkringsvillkor.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Vi använder oss av löpande urval, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten hanteras av Carlos Marjasin som du kan kontakta på e-post carlos.marjasin@knowit.se alt. mobilnr: 076-812 01 09, eller Mikael Hermansson på e-post mikael.hermansson@knowit.se alt mobilnr: 070-234 38 22.

För denna tjänst kommer kapacitets- och personlighetstester genomföras på alla sökanden, samt bakgrundskontroll på slutkandidat.

Vissa av våra kunduppdrag kräver svenskt medborgarskap.

Knowit Insight är med sina nästan 500 medarbetare en av de starkare digitala managementkonsulterna i Norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder utveckla och förstärka de förmågor som krävs av framgångsrika organisationer i framtiden.

Liknande jobb