Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

PRESSMEDDELANDE

Knowit vinner ramavtal med flera svenska myndigheter

ICKE REGULATORISKA

Knowit är en av fyra utvalda leverantörer av konsulttjänster i ett ramavtal med ett totalt värde på 610 miljoner kronor. Avtalet omfattar Läkemedelsverket, Sveriges geologiska undersökning (SGU), Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) och Livsmedelsverket.

Bild på Statens veterinärmedicinska anstalts webbplats.

Knowit tecknade i mars ett avtal med fyra svenska myndigheter. Avtalet gäller leverans av it-konsulttjänster till Läkemedelsverket, Sveriges geologiska undersökning (SGU), Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) och Livsmedelsverket och har en löptid på maximalt fyra år. 
Upphandlingen utfördes gemensamt med myndigheterna och har ett totalt värde på 610 miljoner kronor.

Det nya avtalet sträcker sig över ett brett område där Knowit har möjlighet att stötta med tjänster från alla fyra affärsområden. Avtalet omfattar exempelvis verksamhetsutveckling, web, projektledning, systemutveckling och it-säkerhet 

– Knowit stöttar offentliga Sverige att lyckas med sin viktiga digitaliseringsresa och det är otroligt glädjande att nu få hjälpa fyra viktiga myndigheter att ta tillvara digitaliseringens alla fördelar. AI och datadrivna beslutsstöd kan göra stora skillnader i deras verksamheter och här har Knowit ett brett erbjudande att bistå med, säger Magnus Tauvon, VD för Knowit i Uppsala och ansvarig för anbudet.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss!

Christina Johansson

Head of Communications