Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Knowit erhåller Microsofts Modern Work Solution Partner status

Microsoft AI Cloud Partner program har sedan en tid tillbaka ersatt guld- och silver-partnerskapen med sex Solution Partner beteckningar för att hjälpa kunder att lättare bedöma en partners kompetens. Modern Work är Knowits femte av Microsofts Solution Partner utnämning och kompletterar de tidigare Security, Data & AI (Azure), Infrastructure (Azure) och Digital & App Innovation (Azure).

Den digitala tidsåldern har förändrat arbetsvillkoren. Människor förväntar sig att kunna jobba säkert från vilken plats och enhet som helst, och värdesätter att arbetsuppgifter kan hanteras med tillgängliga digitala verktyg och lösningar. Med Microsofts lösningar för moderna arbetsplatser kan organisationer förbättra medarbetarnas produktivitet och tillfredsställelse, skapa smidigare kommunikation och samarbete mellan olika platser och plattformar, och samtidigt bibehålla säkerhet och integritet för system och data.   

Som solution partner till Microsoft har Knowit en djupgående förståelse för Microsofts portfölj av produkter och tjänster. Det säkerställer att kunderna kan utnyttja den fulla potentialen hos dessa verktyg för att öka produktiviteten, effektivisera processer och driva tillväxt. Att bli solutions partner inom Modern Work bekräftar vår strävan att stödja organisationer i den digitala omvandlingen och att skapa arbetsmiljöer som är agila, samarbetsvänliga och hållbara.   

"Vi fortsätter att både bredda och fördjupa vårt partnerskap med Microsoft. Nästa steg är att även bli solution partner inom Business Applications och därmed bli en av mycket få nordiska partners som är Solution Partner inom alla sex områden. Som en stark Microsoft partner med stor kapacitet även inom Business Applications räknar vi med att det blir verklighet senare under året”, säger Stefan Andersson Nystedt, Nordic Business Alliance Lead för Microsoft.