Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Besök oss på AWS Summit i Stockholm

Det är åter dags för ett av Nordens största event för molnlösningar – AWS Summit Stockholm som äger rum på Stockholmsmässan den 11 maj 2023. Vi är glada att än en gång vara en del av eventet och ser fram emot att träffas, inleda samarbeten och lära oss mer om AWS.

AWS Summit samlar branschledare och inspiratörer för att nätverka och ta del av framgångsberättelser, molninnovationer och framsteg inom AWS-teknik. Under dagen har deltagarna chansen att lyssna på föredrag och delta i sessioner för att utöka sina kunskaper om AWS-plattformar och lära sig hur molnet accelererar innovation inom företag.

Så oavsett om du precis har börjat använda molntjänster eller är en erfaren användare, kom och lär dig något nytt på AWS Summit Stockholm. I Knowits monter får du träffa våra AWS-rådgivare och molnarkitekter som visar upp våra senaste molnlösningar.

På AWS Summit får du också höra direkt från nordiska företag om deras resa till molnet. Vår kund DeLaval delar med sig av sin framgångshistoria från scenen och berättar om sin molnbaserade realtidslösning som hjälper mjölkproducenter att garantera kornas välbefinnande och förenkla det dagliga arbetet.

Läs mer om kundcaset här

Registreringen till AWS Summit Stockholm har öppnat

Som platinasponsor och AWS Partner of the Year 2022 i Norden ser vi fram emot att träffa dig på Stockholmsmässan. Gör dig redo för Summit Stockholm 2023!

Läs mer och registrera dig