Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

CASE

SVP WORLDWIDE

Världens mest avancerade symaskin

INDUSTRI

SVP Worldwide lansering av användarvänliga Husqvarna Viking Designer Epic med internetuppkoppling blev en stor säljsuccé. Vi hjälpte till att definiera uppkopplingsfunktionaliteter och arkitektur samt ansvarade över genomförandet av IoT-systemet.

""
""

Symaskin med internetuppkoppling

Företaget SVP Worldwide är världens största tillverkare av symaskiner för konsumentmarknaden och har specialiserat sig på konstruktion, tillverkning och distribution av innovativa konsumentmaskiner för sömnad och broderier, liksom tillbehör och programvara.

Företagets mest avancerade high-end-symaskiner tillverkas på anläggningen i Huskvarna i södra Sverige.

När SVP Worldwide valde att utrusta sin mest avancerade symaskin Husqvarna Viking Designer Epic med internetuppkoppling behövde de en pålitlig partner med lång erfarenhet av utformning och genomförande av lösningar inom området Internet of Things. SVP Worldwide valde oss som connectivitypartner och samarbetet inleddes med flera tvärfunktionella workshops.


Uppkopplade funktioner – bidragande till försäljningsframgångar

Vi stöttade SVP genom att definiera uppkopplingsfunktionaliteter och arkitektur. Vi hade även ansvaret för genomförandet av det IoT-system som består av en back-end-lösning, en plattformsoberoende mobilapplikation och en kommunikationsmodul i symaskinen.

SVP Worldwide lanserade Husqvarna Viking Designer Epic med internetuppkoppling och användarvänlighet som några av de viktigaste funktionerna. Lanseringen blev en framgång och de uppkopplade funktionerna har varit bidragande till försäljningsframgångarna.


Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Slå en signal eller skicka ett meddelande så kontaktar vi dig.

Johan Ward

Chief Sales Officer