Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

CASE

TROAX

Agilt utvecklingsteam implementerade webbaserad produktkonfigurator

INDUSTRI

Troax ville göra det enklare för sina kunder att beställa anpassade maskinskyddslösningar, och vände sig till oss för att få hjälp med detta. Genom en inledande förstudie satte vi ihop ett agilt utvecklingsteam som implementerade en webbaserad produktkonfigurator, Drawit.

""

Agilt team implementerade Drawit

Troax är den marknadsledande tillverkaren av nätpanellösningar av stål med tillämpning inom maskinskydd, lager- och industriväggar samt förrådslösningar. I över 65 år har Troax utvecklat högkvalitativa och innovativa säkerhetslösningar för att skydda människor, egendom och processer över hela världen.

Troax ville göra det enklare för sina kunder att beställa anpassade maskinskyddslösningar, och vände sig till Knowit för att få hjälp med detta. Efter en inledande förstudie satte vi ihop ett agilt utvecklingsteam som implementerade en webbaserad produktkonfigurator, Drawit.

Med Drawit kan Troax kunder själva direkt på webben enkelt designa unika, behovsanpassade maskinsskyddslösningar. Drawit baseras på moderna webbtekniker och en serverless-arkitektur i molnet.


Self-service graden har ökat markant

Drawit har ökat graden av self-service och gjort det enklare för Troax kunder att ta fram skräddarsydda maskinskydd, och samtidigt minskat den administrativa belastningen för Troax säljare.

Testa Drawit här

Drawit är för Troax en viktig del i att upprätthålla god service och tillgänglighet till våra kunder på en global nivå. Vårt täta samarbete har fungerat väldigt bra och vi är nöjda med resultatet.


Martin Ask

Digital Business Developer, Troax.


Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Slå en signal eller skicka ett meddelande så kontaktar jag dig.

Johan Ward

Chief Sales Officer