Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Vi välkomnar Ascend och Ionic till oss på Knowit!

Idag har vi glädjen att få hälsa cirka 60 nya kollegor varmt välkomna till oss när det nu står klart att managementkonsulterna på Ascend och systerbolaget Ionic blir en del av Knowit. Vi ser fram emot att träffa och börja jobba tillsammans med våra nytillkomna kollegor!

Bara några månader efter sammanslagningen med Marketing Clinic stärker vi vårt managementerbjudande ytterligare. Inom framför allt commercial excellence, business technology och molnstrategier. Våra nya kollegor från Ascend och Ionic är experter på att kombinera strategi med operativ genomförandekraft för att driva lönsamma och hållbara affärer. Tjänster som allt fler av våra kunder efterfrågar. Samtliga nytillkomna kollegor kommer att ingå i vårt affärsområde Knowit Insight och vi flyttar därmed fram positionerna inom managementkonsulting på framför allt den svenska marknaden.

– Vi är stolta och glada över att få hälsa nya kollegor från Ascend och Ionic välkomna till oss på Knowit Insight. Ascend och systerbolaget Ionic stärker både vårt varumärke och erbjudande med sin höga kompetens och sina starka kundrelationer. Knowits managementkonsulterbjudande och marknadsposition blir nu starkare än någonsin och vi blir en ännu mer relevant partner för både befintliga och nya kunder, samtidigt som vi blir en mer attraktiv arbetsgivare, säger Carin Strindmark, affärsområdeschef Knowit Insight.

Ascend och Ionic tar med sig bred erfarenhet och djup kunskap inom framför allt Business Technology och Commercial Excellence till oss på Knowit, och vi ser verkligen fram emot en spännande resa tillsammans.

– Vi ser en ökad efterfrågan på managementkonsulttjänster med en nära koppling till ny teknologi. Våra kunder efterfrågar i allt högre utsträckning stöd som kombinerar teknik- och verksamhetsförståelse, med förmågan att jobba både på strategisk och operativ nivå. Vi har en tydlig ambition att fortsätta utveckla bolagen och kunna ge våra kunder ett ännu bättre stöd i deras viktigaste transformationer. Det känns därför som ett naturligt steg att bli en del av ett större sammanhang i Knowit. Ascend och Knowit kompletterar varandra väl och ligger väldigt nära varandra i kultur, värderingar och vision om att bygga ett hållbart och mänskligt samhälle. Vi ser fram emot att bli en del av Knowit som är på en spännande tillväxtresa, säger Jonas Nodler, partner och medgrundare till Ascend och Ionic.

Christina Johansson

Head of Communications