Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

PRESSMEDDELANDE

Tekniska verken väljer Knowit som digital partner

ICKE REGULATORISKA

Tekniska verken i Linköping, har upphandlat digital partner för sina 5 webbplatser och där har Knowit Experience i Linköping vunnit förtroendet att få vara med och ”bygga världens mest resurseffektiva region”.

Knowit har under många år framgångsrikt levererat tjänster till Tekniska verken, främst genom ett långt samarbete med dotterbolaget Bixia, som är koncernens elhandelsbolag. Nu kommer samarbetet att utökas med fokus på att, tillsammans med Tekniska verken, finna nya smarta lösningar för samtliga fem webbplatser, grundat i tekniken, samarbetet och målet att skapa digitala upplevelser i framkant med användarna i centrum.

– Knowit är en proaktiv partner som stöttat oss i vår digitala resa under flera år. Vi har ett stort förtroende för såväl teknisk kompetens som förmågan att skapa lösningar med användarens behov i fokus. Vi känner oss därför trygga i att fortsätta vår digitala resa och utveckla framtidens digitala närvaro tillsammans, säger Fredrik Remneblad, marknadsdirektör på Tekniska verken.

Knowit Experience är en av Nordens ledande digitala byråer, med drygt 600 specialister inom teknik och kommunikation. Knowit Experience befinner sig i skärningspunkten mellan människa och teknik och arbetar med lösningar för att utveckla och förstärka interaktionen med kundens kund. Knowit Experience har verksamhet på sex orter i Sverige, däribland Linköping, vilket möjliggör en stark lokal förankring och närhet till Tekniska verkens organisation.

– Att få möjlighet att samarbeta med ett företag som har så stort fokus på hållbarhet och resurseffektivitet känns extra bra och stämmer fint överens vårt eget hållbarhetsarbete inom Knowit, berättar Fredrik Grahn, vd för Knowit Experience i Linköping.

Samarbetet kommer påbörjas i oktober och löper under tre år med möjlighet till förlängning.

Christina Johansson

Head of Communications