Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Per Wallentin kommenterar det starka resultatet för det fjärde kvartalet

– Vi har jobbat mycket med integrationen mellan Knowit och vårt stora förvärv Cybercom. I det hårda arbetet har vi samtidigt lyckats skapa en tillväxt och ett starkt resultat på en väldigt bra marknad, säger vår vd i en tv-intervju med Dagens Industri.

Knowit redovisar ett starkt fjärde kvartal för 2021 och i intervjun berättar Per Wallentin att han förväntar sig att efterfrågan inom digitaliseringen kommer att vara fortsatt god, inte minst inom säkerhetstjänster.

– Nästa version av digitalisering och behov hos kunder har bara börjat, och vi har en bra bransch många år framöver. Vi har en enormt stor efterfrågan på säkerhet och har fullt upp, säger han till Di tv.

Under 2022 kommer Knowit att lägga fokus på att rekrytera och behålla kompetens för att möta efterfrågan på mer komplexa uppdrag.

– Medarbetarförsörjning är den stora utmaningen för oss och hela konsultbranschen. Det är utmanande att få tag i tillräckligt många duktiga utvecklare eller it-tekniker. Det är superviktigt för oss att ta hand om dem vi har och att vara duktiga på att få dem att gilla att vara på Knowit. Det lägger vi mer tid på än någonsin, och det fungerar bra! Vi har haft ett track record med ett bra employee brand och det verkar stå sig, säger Per till Di tv.

Se hela inslaget med Per i Di tv

Christina Johansson

Head of Communications