Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Per Wallentin kommenterar det positiva resultatet för det första kvartalet

Måndag morgon 2 maj släpptes Knowits rapport för första kvartalet 2022. Dagens Industri intervjuade vår vd för att få de första kommentarerna kring rapporten. Utvecklingen inom alla fyra affärsområden varit god med en stark underliggande efterfrågan på våra tjänster.

– Vi har en väldigt stark marknad, lyckats väl med integrationer av förvärv som gjordes föregående år, vi är riktigt duktiga på att ta nya och mer komplexa uppdrag. Så resultatet är en kombination av olika faktorer, säger Per Wallentin inledningsvis i tv-intervjun med Dagens Industri.

Knowit redovisar stark tillväxt och ökande marginaler i första kvartalet 2022. I intervjun får Per också diskutera hur Knowit ser på tillväxt och förvärv. Långsiktighet är en av de viktiga byggstenarna men också det humana perspektivet.

– Jag tror att kombinationen av att förstå teknik och teknikutveckling i kombination med att förstå människor hur dem fungerar och hur de här systemen eller digitaliseringen används på ett effektivt och bra sätt. Det är, i alla fall för oss framgångsfaktorn framåt, säger vår vd till Di tv.

Avslutningsvis ser Knowit likväl som resten av branschen att det är hög rörlighet på arbetsmarknaden. Vi fortsätter att befinna oss i toppen bland attraktiva företag, vilket är viktigt när det gäller både att rekrytera och behålla medarbetare.

Se hela intervjun på Di tv

Christina Johansson

Head of Communications