Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

PRESSMEDDELANDE

Nytt erbjudande inom management consulting i södra Sverige

ICKE REGULATORISKA

Knowit startar ny verksamhet med managementkonsulter i Malmö. Knowit Insight Syd etableras för att med ökad lokal närvaro möjliggöra en snabbare tillväxttakt i södra Sverige. Det nya bolaget kommer att jobba vidare med befintliga kunder, som t ex kommuner, samtidigt som man nu får möjlighet att skapa nya samarbeten inom såväl offentlig som privat sektor.

Inom affärsområdet Insight stöttar Knowit sina kunder i strategiska utmaningar, effektivisering, säkerhet och förändringsledning, med målet att utveckla framtidens organisationer.

- Vi ser en stor potential i Skåne och satsningen på managementdelen är en naturlig utveckling av Knowits redan etablerade verksamhet inom design, kommunikation och it. Det nya bolaget bidrar till att erbjuda våra kunder i södra Sverige en helhetslösning med ökad närhet och förståelse för förutsättningarna som de verkar i, säger Tomas Sandén, affärsområdeschef för Knowit Insight.

Knowit Insight har redan tidigare haft managementkonsulter verksamma i regionen, och genom den nya satsningen bildas ett eget bolag med fokus på kunder i södra Sverige.

- Det bubblar verkligen i Skåne. Inte minst i utvecklingen av digitala välfärdstjänster och med digital vård som ett område på snabb frammarsch. Här förstärker vi nu teamet och har en stark och efterfrågad kompetensmix för att hjälpa våra kunder att ta tillvara digitaliseringens möjligheter, och ta organisationer in i framtiden, säger Carolina Vitabäck, vd för det nybildade bolaget Knowit Insight Syd.

Knowit Insight är med sina nästan 300 medarbetare idag en av de starkare digitala managementkonsulterna i Norden.

Christina Johansson

Head of Communications