Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Nu står det klart – tillsammans blir vi ett nordiskt powerhouse

Från och med första juli 2021 är vi nu ett och samma bolag. Vi är glada över att hälsa våra nya kollegor från Cybercom välkomna till Knowit. Tillsammans skapar vi nu ett nordiskt powerhouse för framtidens digitala lösningar med ett stort fokus på hållbarhet.

Den femte maj i år meddelades det att Knowit gjort den största affären hittills genom historien – Knowit köper Cybercom. Uppköpet innebär att det nya Knowit får drygt 1 200 nya kollegor – vilket innebär att vi numera blir cirka 3 800 medarbetare och ett nytt affärsområde växer fram, Knowit Connectivity.

– Jag ser med spänning fram emot den resa vi nu kommer att göra tillsammans – det blir något unikt. Det är otroligt viktigt för mig att kollegorna från Cybercom känner sig välkomna och upplever en frihet och glädje att få vara med tillsammans med oss och bilda det nya Knowit, säger Per Wallentin, koncernchef på Knowit.

Perfect match och en spännande framtid

Med den specialistkompetens inom mobilitet, IoT, automatisering, cloudbaserade lösningar och det växande området inom cyber- och samhällssäkerhet som Cybercom tar med sig in i Knowit stärker vi erbjudandet framförallt till kunder inom industri- och telekomsektorn väsentligt.

– Knowit och Cybercom kompletterar varandra väl och våra erbjudanden är lagom överlappande, vilket jag tror är viktigt för våra kunder. De vill se något mer än det de fått tidigare. Nu kör vi – det blir en spännande framtid vi har framför oss! säger Cybercoms vd Niklas Flyborg.

Christina Johansson

Head of Communications