Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Medarbetare på Knowit en av få ambassadörer för AWS

Det är med glädje och stolthet som vi delar med oss av att en av våra medarbetare, Jimmy Dahlqvist, senior AWS Cloud arkitekt är utsedd som en av få ambassadörer i världen och den enda i Sverige för Amazon Web Services (AWS) Partner Network.

AWS Partner Network (APN) Ambassador Program är en gruppering av tekniska experter där alla ambassadörer är högt kvalificerade med multipla AWS certifieringar och djup kunskap inom AWS.

Det finns sammanlagt tolv AWS-certifieringar och Jimmy har samlat ihop samtliga. Han kommer att fortsätta sitt ambitiösa arbete med AWS Solutions och Forum genom att fortsätta att dela med sig av sin tekniska kunskap genom olika publika presentationer, webinars och blogg-inlägg.

– Det här är en fantastisk prestation av Jimmy! Ambassadörsprogrammet är en stark plattform som gör att vi tillsammans med Jimmy kan hjälpa våra AWS kunder på deras molnresa på ett ännu bättre sätt, säger Christer Olsson, vd för Knowit Cloud AB.

– Jag är verkligen glad över att få bli en del av den växande grupperingen AWS ambassadörer inom Partner Network. Det är ett erkännande som ger stor motivation att fortsätta dela min kunskap inom AWS. Det ger mig möjligheten att arbeta med framstående lösningar men också att dela dem på olika sätt, säger Jimmy Dahlqvist.

Mer om APN Ambassador Program

Mer om AWS Amazon

Mer om ämnet Cloud kan du läsa mer om på Knowits blogg.

Christina Johansson

Head of Communications