Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Livspusslet.se – en unik plattform för livets utmaningar och möjligheter

Tillsammans med Familjens Jurist lanserar Knowit livspusslet.se – en digital plattform som samlar inspiration, kunskap och tjänster för livets alla utmaningar och möjligheter. Oavsett om det handlar om juridik, ekonomi eller någon av de många situationer som de flesta ställs inför förr eller senare under livet erbjuder plattformen snabb experthjälp och en ökad kunskap inom en rad olika områden – samlat på ett och samma ställe.

Knowit har varit med under resans gång och har bidragit med såväl affärsutveckling och strategi som UX och utveckling. Nu lanseras en första version av livspusslet.se. Plattformen bottnar i insikten att det blir allt viktigare att ta tag i stora frågor löpande i livets alla skeden. Det ska finnas möjlighet och vara enkelt att söka hjälp när exempelvis någon nära går bort och vid separation – men även vid frågor som till exempel rör föräldraskap, företagande och konsumtion.

Genom plattformen får du inte bara tillgång till en stor kunskaps- och informationsbank, du kan även ta direkt kontakt med särskilt utvalda leverantörer i syfte att få hjälp med att lösa specifika utmaningar eller få svar på olika frågeställningar utifrån din livssituation.

– Det är ett spännande uppdrag där vi jobbar nära Familjens Jurist och ett bra exempel på hur vi genom att sammanföra olika specialister kan skapa en större helhet. Nu har vi lanserat första versionen vilket ger oss datadrivna insikter i det fortsatta arbetet med att utveckla plattformen med nya funktioner, mer kunskapsinnehåll och ännu fler utvalda experter, säger Peter Svenonius, kundansvarig på Knowit.

Christina Johansson

Head of Communications