Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

PRESSMEDDELANDE

Knowit vann upphandlingen som Skatteverkets digitala byrå

ICKE REGULATORISKA

Knowit AB vinner ramavtalet som digital byrå för Skatteverket. Ramavtalet omfattar tjänster inom såväl idéutveckling som strategisk planering, kreativ digital produktion och analys.

Knowit AB gick segrande ur upphandligen, och är en av tre leverantörer som fått förtroendet i det nya ramavtalet. Avtalet omfattar en total takvolym om 70 msek, under en period av maximalt fyra år. Avtalet innebär även möjlighet för Kronofogdemyndigheten, Valmyndigheten, Skatterättsnämnden och Forskarskattenämnden att avropa tjänster.

Knowit gick segrande ur upphandlingen och affärsområdet Knowit Experience kommer löpande att aktivt erbjuda tjänster i de avrop som Skatteverket genomför inom ramen för det nya ramavtalet och ser stora möjligheter att kunna bidra till framtidens digitala samhällstjänster.

– Vi är stolta över att ha fått förtroende inom ramen för den här upphandlingen. Det här är områden där vi har en bred kompetens och kan bidra till utveckling av Skatteverkets digitala plattformar och skapa moderna och användarvänliga digitala gränssnitt för medborgare, företag och Skatteverkets användare säger Urban Nyblom, Head of Business Knowit Experience, Stockholm.

Knowit Experience är ett affärsområde inom Knowit med cirka 1 000 specialister i Norden med bred kompetens inom teknik, design och kommunikation, och ett kunderbjudande som tar ansvar för hela den digitala kundupplevelsen. Affärsområdets kunder finns inom flera olika branscher, där offentlig sektor, retail och hälsa är väl representerade.

Christina Johansson

Head of Communications