Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Knowit tilldelas pris som Årets Rookie av Denodo

På Denodo Partner Summit 2023 i Barcelona tilldelades idag Knowit pris som Årets Rookie för exceptionellt användande av plattformen Denodos teknologi.

Datavirtualisering har en viktig plats i en modern dataarkitektur och är en viktig affärsdrivande faktor för all verksamhet Det är därför fantastiskt att få vara på plats och ta emot detta pris från Denodo, säger Dan Jacobsson, affärsutvecklare inom Knowit Datalytics.

Denodo är en plattform för datavirtualisering som gör det enklare och säkrare för kunder att tillgängliggöra data i realtid för alla inom organisationen. Verksamheten får möjlighet att nyttja tjänster inom dataintegration, hantering och leverans för att möjliggöra självbetjäning av BI, avancerad analys, hybrid/multimolnintegration och företagsdatatjänster.

Med Knowits tjänster nära kopplade till dataområdet och Denodos plattform stöttar vi de viktigaste delarna när det kommer till virtualisering av data som till exempel informationssäkerhet, data governance och prestanda. Tillsammans med Denodo är vi en stark partner för våra kunder och vi är mycket stolta att Denodo delar vår syn på vårt partnerskap och tilldelar oss detta pris, säger Henrik Serlow, VD för området Knowit Datalytics.

Denodos Technologies VD, Angel Vina, ger motiveringen till priset.

”Vårt partnernätverk är en central del av Denodos verksamhet. Det är tillsammans med våra partners som vi skapar nya möjligheter för våra kunder. Därför är det med stor glädje vi presenterar Knowit som 'Årets Rookie' i Sverige. Knowit har på ett exceptionellt sätt tagit till sig den senaste Denodo-teknologin för sina kunder.”

* I bild från vänster Raynald Bouchet Denodo, Dag Vidar Olsen Knowit, Jolanda Geijer Denodo och Dan Jacobsson Knowit.

Om Denodo

Denodo är ledande inom datahantering. Den prisbelönta Denodo-plattformen är den ledande plattformen för dataintegration, hantering och leverans. Plattformen använder ett logiskt tillvägagångssätt för att möjliggöra självbetjäning BI, datavetenskap, hybrid-/multimolndataintegration och företagsdatatjänster. För mer information: https://www.denodo.com/en