Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

PRESSMEDDELANDE

Knowit lanserar nytt erbjudande inom nästa generations affärssystem på den norska marknaden

ICKE REGULATORISKA

Knowit stärker erbjudandet inom mangament consulting med nya tjänster för digitala affärsprocesser och molnbaserade ERP-lösningar. Den nya verksamheten blir ett viktigt tillskott till Knowit och kompletterar befintliga tjänster. Verksamheten baseras initialt i Oslo inom affärsområde Knowit Insight.

Efterfrågan på rådgivning och implementering av moderna molnbaserade affärssystem ökar. Med detta som bakgrund startar Knowit en ny verksamhet tillsammans med ett dedikerat team av erfarna specialister.

Knowit Insight är ett affärsområde inom Knowit med cirka 400 managementkonsulter i hela Norden som hjälper företag och organisationer att utvecklas och lyckas i den digitala transformationen. Genom intelligent användning av teknik och affärsstrategier förbereder Knowit Insight kunderna för en hållbar framtid och hjälper dem att förstå och navigera i morgondagens utmaningar.

– En megatrend som slår igenom på våra arbetsplatser är automatisering. Det sker såväl på kontoret, som inom produktion och logistik. Pandemin gör att utvecklingen går ännu snabbare och en stor del av våra jobb kommer att gå förlorade eller få en ny form. Knowit hjälper våra kunder att navigera i detta, och kommer tillsammans med nya kollegor utveckla en tjänst och leveranser inom nästa generations molnbaserade ERP- och affärssystem. Jag är också glad att vi har fått en mycket erfaren ledare ombord för att leda den här satsningen, säger Christian Hartmann, Head of Knowit Insight i Norge.

Det nya teamet kommer ledas av Tom Hauge, som bland annat varit chef för Apple och CGI i Norge. Tom har också lång erfarenhet som affärsrådgivare och ledare i start-ups och kommer tillsammans med ett team av erfarna konsulter inom främst Dynamics 365 och Microsoft att starta upp verskamheten under våren.

– Det känns otroligt spännande att få möjlighet att tillsammans med ett kompetent och engagerat team av konsulter och specialister bli en del av Knowit. Jag ser en stor potential i att kunna bredda Knowits befintliga erbjudande med ett starkt tillskott och kompetens inom molnbaserade affärssystem. Vi blir en tight och snabbfotad organisation och kommer att kunna stötta och vägleda kunder till mer effektiva och lönsama affärsprocesser säger Tom Hauge, affärsansvarig för det nya erbjudandet.

– Knowits decentraliserade företagskultur och tydliga vision om att bidra till ett hållbart och mänskligt samhälle är attraktivt för både medarbetare och kunder och jag ser verkligen fram emot att vara med på Knowits fortsatta tillväxtresa, avslutar Tom Hauge.

För mer information, kontakta

Christian Hartmann, Head of Knowit Insight Norway, +47 982 42858 eller christian.hartmann@knowit.no

Carin Strindmark, Affärsområdeschef Knowit Insight, +46 70 366 67 17 eller carin.strindmark@knowit.se

Christina Johansson, Kommunikationschef Knowit AB, +46 70-542 1734 eller christina.johansson@knowit.se

Christina Johansson

Head of Communications