Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Knowit ingår partnerskap med Oneflow

Knowit ingår partnerskap med den digitala avtalsplattformen Oneflow. Det innebär att avtalshanteringen blir enklare, smidigare och mer lättillgänglig för både Knowit och för våra kunder.

Oneflow gör det möjligt att bland annat skapa avtal direkt i webbläsaren, signering görs med juridiskt bindande e-signaturer, och notiser skickas ut vid viktiga avtalshändelser. Verktyget ger dessutom insikter som underlättar att ta bättre affärsbeslut.

– Att valet föll på Oneflow som vår partner för digital avtalshantering var självklart. Plattformen ger rätt förutsättningar för att göra affärer snabbare genom att automatisera hela avtalsresan – från att skapa, förhandla och e-signera avtalet, till analys och arkivering. Avtalsprocessen är även samlad på ett och samma ställe, vilket gör det möjligt att arbeta hemma effektivt oavsett om du är hemma, på kontoret eller på resande fot, säger Håvard Gundersen, CRM-ansvarig på Knowit Experience.

Oneflow grundades 2012 i Stockholm och har idag kontor i Oslo och Helsingfors. Kundbasen utgörs av några av Nordens största varumärken, men både stora och små verksamheter världen över använder plattformen till sina avtal.

– Den starka närvaron på den nordiska marknaden rimmar väl med vårt fokus på att vara en lokal aktör, säger Håvard Gundersen.

Christina Johansson

Head of Communications