Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Knowit har högst kundnöjdhet inom verksamhetsnära it

Enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning, med över 1 000 svenska verksamheter som deltog för att bedöma sina leverantörer, klassas Knowit som ett av de företag som levererar högst kundnöjdhet och kundvärde hos beslutsfattare inom it.

Varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 1 000 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos beslutsfattare inom it runt levererad kundnöjdhet och kundvärde.

Rapporten visar att Knowit är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos kunderna under året 2020 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning.

– Verkligen något att vara stolt över, ett bra kvitto på att vi har lyckats att hålla en nära dialog med våra kunder och leverera på våra uppdrag, speciellt med tanke på de annorlunda förutsättningar det senaste året medfört. Jag vill passa på att tacka våra medarbetare och kunder för ett fint samarbete, säger Åsa Holmberg, affärsområdeschef Knowit Solutions.

Läs mer om Radars undersökning.

Christina Johansson

Head of Communications