Hoppa till huvudinnehåll
Till startsidan på Knowit

NYHET

Knowit Experience ingår partnerskap med Jeeves

Det står nu klart att Knowit Experience och Jeeves, som är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar (ERP), ingår partnerskap. Partnerskapet innebär att Experience kommer stötta Jeeves kunder med att utveckla deras e-handelslösningar med utgångspunkt från deras strategier, vilket innefattar mål som driver deras tillväxt och ger starkare varumärken.

Experience kommer främst stötta Jeeves kunder med tjänster inom kring marknadsföring, synlighet i digitala kanaler och hur försäljningen ska stärkas för att öka tillväxten och lönsamheten kopplat till deras e-handel. Med datadrivet fokus i kärnan kommer lösningarna under tidens gång hela tiden kunna optimeras i syfte att maximera utväxlingen av investeringar. Genom att kombinera teknik med strategi, marknadsföring och design, kommer Experience ha en viktig roll i utvecklingen av hela kundresan, från kundförvärv till konvertering och lojalitetsuppbyggnad.

– Vi är väldigt glada över att få arbeta nära Jeeves i arbetet med att i större utsträckning digitalisera våra gemensamma kunders affärer. En stor del av både användarupplevelsen och riskerna med ett eCommerce-projekt påverkas av hur väl vi lyckas med integrationerna mellan affärssystemet och den utvecklade eCommerce-lösningen. Här kan vi tillsammans vara en trygg partner. Vi satsar dessutom tid och pengar på en för segmentet, anpassad accelerator som kommer att korta och förenkla implementation samt förbättra kundens egna ROI-kalkyl. Detta ska bli superkul, säger Kenneth Lyngshede, VP Partner & Client Relations hos Knowit Experience.

Christina Johansson

Head of Communications